Nejste přihlášen/a.
dobrý den,
zajímal by mě váš názor na následující problematiku: Měli by rodiče podporovat své děti? A měly by naopak děti podporovat rodiče? Myslím tím nejen finančně, ale třeba i jinými věcmi. Nebo by se každý měl starat jen o sebe a od druhého nic nežádat? Co myslíte?
Myslím, že v dobře fungujících rodinách podporují rodiče děti a zároveň děti podporují rodiče. A to spíš drobnějšími "jinými věcmi" než finančně. Také se ale současně každý stará hlavně o sebe a od druhého nic nežádá. Že si protiřečím? Nemyslím. Dětem nepravidelně koupím něco pro vnoučata, nebo je po návštěvě u mě vybavím domácím jídlem. Od dětí zase čas od času dostanu něco k rychlé spotřebě, nebo spotřebič, který mi dosloužil.
Kdyby se děti dostaly do finanční tísně, vím, že:
1. by si o peníze neřekly
2. poznala bych to sama a nějakou korunu (ne desetitisíce) jim vnutila.
A jsem si téměř jistá, že v případě, že bych se do velké finanční tísně dostala já, zachovaly by se děti úplně stejně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.