Ahoj, asi o tom, že vznikne CNN Prima NEWS víš. A co si o tom myslíš? Skutečně potřebujeme další zpravodajskou televizi? Kde vůbec skončily přípravy na Z24, neměla tahle televize vysílat od září 2015? Co vůbec CNTV - CzechNews TV pokus o CNTV1 a CNTV2 nevyšel? Vždyť ano bylo to ještě horší než Z1! Nova se už snad radši k Nova NEWS nehlásí. Televizní noviny od pondělí do pátku více než 5x stačí s informacemi, že v zimě zamrzne voda nebo jak babka uvízne mezi kořeny nebo, že když venku bude pršet tak si máme vzít s sebou deštník, ale ani té předpovědi počasí už nerozumíme takže možná bude svítit sluníčko tak se na nás nezlobte.
Podobně jako kolegům, i mě je zcela fuk, jestli tu bude / nebude nějaký další zpravodajský kanál.
Sledování Televizních novin bylo povinné na vojně, ale i tam se to nějak nekontrolovalo. Takže od těch dob necítím žádnou povinnost čučet na bednu, zejména na zprávy.
luxpe
V pořádku je to váš osobní názor, který respektuji. Já si myslím, že CNN Prima NEWS bude vysílat převážně v obchodech s elektronikou a možná i v restauracích když nebude na ČT SPORT nebo Nova SPORT 1 a Nova SPORT 2 nic důležitého.
No, ono ani tak nejde o to, co kdo bude vysílat, jako to, co si kdo naladí a potažmo pustí. Díky své profesi se často vyskytuji na hotelích a penzionech a restauracích - a že by tam zrovna frčelo zpravodajství, to bych tedy vůbec netvrdil.
V době, kdy si najdu veškeré informace na internetu, nepotřebuju žádnou televizi. Ovšem pokud majitel uzná, že má na to se v oblasti prosadit, ať koná. Je to podnikání jako jiné. Já vlastně mimo mých rodičů neznám nikoho, kdo by sledoval televizní zprávy.
luxpe
Každý jsme jiní já asi sleduji zprávy za mě je to totiž jediné co denně je jiné a na co se dá dívat na Primě a ČT.
Když můžu zadarmo sledovat CNN na satelitu v HD, proč bych měl koukat na Prina CNN v analogovém rozlišení nebo za to platit?
luxpe
Samozřejmě, že jsem zaznamenala reklamu na podvod s DVB-T2 a to skutečně se set-top-box od raději nejmenované společnosti nevyřeší je to zase podvod na lidi co tomu moc nerozumí. Stačí znát webovku a na počítači můžete mít telku zadara.
lmgify
TV programy může mít každý zdarma legálně na anténu (pozemní vysílání v systému DVB-T2) a ze satelitu.
Prima oficiálně oznámila, že v pozemním vysílání nebude vysílat HD, ale jen standardní vysílání.
Neřeším to, je mi to jedno, z mých peněz to nejde.
luxpe
S tím úplně nelze souhlasit Vaší povinností je platit za ČT a ČRo, těmto poplatkům se nevyhne žádná domácnost. Poskytovatelé IPTV si tento poplatek účtují ve svých paušálních balíčcích. Já samozřejmě nesleduji HBO, HBO2, HBO3, CineMax, CineMax 2. Prima ZOOM je hodně podobná původní Max1. Prima COMEDY CENTRAL vlastně není Prima toto jméno je v pronájmu. Uvidíme zda vznikne Prima SPORT a Prima MUZIKA protože Prima oproti TV Barrandov na to má a je mnohem lepší než Nova.
luxpe - Já nemluvím o poplatcích za příjem rozhlasu, nebo televize, ale o konkrétní televizní stanici z dotazu, která jistě nebude financována z mé kapsy. Proto uvádím, že mě nezajímá.
Vážení čtenáři, za všechny příspěvky chci poděkovat další komentáře již prosím nevkládejte chtěla bych tímto diskusi uzavřít ke dni 13. 8. 2019 20:00 hod.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.