Nejste přihlášen/a.
Skutečně potřebujeme další zpravodajskou televizi?
Kde vůbec skončily přípravy na Z24, neměla tahle televize vysílat od září 2015?
Co vůbec CNTV - CzechNews TV pokus o CNTV1 a CNTV2 nevyšel?
Vždyť ano bylo to ještě horší než Z1!
Nova se už snad radši k Nova NEWS nehlásí. Televizní noviny od pondělí do pátku více než 5x stačí s informacemi, že v zimě zamrzne voda nebo jak babka uvízne mezi kořeny nebo, že když venku bude pršet tak si máme vzít s sebou deštník, ale ani té předpovědi počasí už nerozumíme takže možná bude svítit sluníčko tak se na nás nezlobte.
0x
Jako všechny jiný televize bude mít menšinu nekritických obdivovatelů a drtivý většině to bude úplně šumák. Dost určitě budu patřit do druhé skupiny.
0x
Podobně jako kolegům, i mě je zcela fuk, jestli tu bude / nebude nějaký další zpravodajský kanál.
Sledování Televizních novin bylo povinné na vojně, ale i tam se to nějak nekontrolovalo. Takže od těch dob necítím žádnou povinnost čučet na bednu, zejména na zprávy.
0x
Ovšem pokud majitel uzná, že má na to se v oblasti prosadit, ať koná. Je to podnikání jako jiné.
Já vlastně mimo mých rodičů neznám nikoho, kdo by sledoval televizní zprávy.
0x
Když můžu zadarmo sledovat CNN na satelitu v HD, proč bych měl koukat na Prina CNN v analogovém rozlišení nebo za to platit? ![]()
TV programy může mít každý zdarma legálně na anténu (pozemní vysílání v systému DVB-T2) a ze satelitu.
Prima oficiálně oznámila, že v pozemním vysílání nebude vysílat HD, ale jen standardní vysílání.
Na satelitu je CNN (a spousty dalších zpravodajských stanic) zdarma legálně ve vysokém rozlišení (HD).
Prima ZOOM je hodně podobná původní Max1.
Prima COMEDY CENTRAL vlastně není Prima toto jméno je v pronájmu.
Uvidíme zda vznikne Prima SPORT a Prima MUZIKA protože Prima oproti TV Barrandov na to má a je mnohem lepší než Nova.
luxpe - Já nemluvím o poplatcích za příjem rozhlasu, nebo televize, ale o konkrétní televizní stanici z dotazu, která jistě nebude financována z mé kapsy. Proto uvádím, že mě nezajímá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.