Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cítím se divně

Od: anne* odpovědí: 11 změna:
Poslední dobou, asi tak 2 roky, se cítím nějak divně, jakoby se mnou něco bylo. Vůbec neumím ovládat svůj vztek, chvíli se cítím smutná a pak úplně prázdná a bez života. Taky si pořád myslím, že mě lidi kolem mě jako třeba rodina nebo přátelé nemají rádi a kvůli tomu brečím, klidně i půl hodiny nebo hodinu a pořád cítím jakoby nějaké strašně těžké zváží tlačilo na můj hrudník. Už mě to dost štve a nemůžu kvůli tomu být ani chvíli šťastná, ale vůbec nevím proč se mi to děje. Nevíte, co se mnou je?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Možná jste v přechodu...nebo v pubertě, možná vás zlobí štítná žláza, nebo něco jiného, těch možností je nepřeberně.

72mona3*

A když to shrneme, jsou to hormony. ;)

10.08.19 09:43

;)

72mona3*
hodnocení

1x
To budou hormony. M.
idanova*

A absence práce. Pokud je víc práce než času, ve chvíli, kdy si konečně sednete, pocítíte to vytoužené štěstí a klid. Zkuste to. Ida

Ido, záleží na tom, jaké práce. Z té se dá i onemocnět. Když se tahají těžké věci, tak se zády. Když se to s prací přežene, tak z toho člověk může onemocnět.

hodnocení

0x

Pěkný den,

nepíšete,kolik je Vám let. Pokud jste v pubertě nebo rané adolescenci,je možné,že s Vámi cloumají hormony. Pokud jste starší a přesto máte tyto stavy,tak by nebylo od věci navštívit psychologa a probrat to s ním.

hodnocení

0x
Cítím se taky divně. Doufám, že nejsem v tom s Chorvatem.
doplněno 11.08.19 08:51: Omlouvám se, že jsem psala o sobě.

Nick mne přivdla na myšlenku, že jste možná "v tom". Nadarmo se neříká "jiný stav".

Paní by v tom byla ale 2 roky... To nejde.:). Koukala jsem na toho Chorvata teď na Facebooku. Jak by vypadalo to dítě s ním. Bylo by hezký, možná vysoký a chytrý.

Dva roky, to by přenášela opravdu hodně.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]