Poslední dobou, asi tak 2 roky, se cítím nějak divně, jakoby se mnou něco bylo. Vůbec neumím ovládat svůj vztek, chvíli se cítím smutná a pak úplně prázdná a bez života. Taky si pořád myslím, že mě lidi kolem mě jako třeba rodina nebo přátelé nemají rádi a kvůli tomu brečím, klidně i půl hodiny nebo hodinu a pořád cítím jakoby nějaké strašně těžké zváží tlačilo na můj hrudník. Už mě to dost štve a nemůžu kvůli tomu být ani chvíli šťastná, ale vůbec nevím proč se mi to děje. Nevíte, co se mnou je?
Ido, záleží na tom, jaké práce. Z té se dá i onemocnět. Když se tahají těžké věci, tak se zády. Když se to s prací přežene, tak z toho člověk může onemocnět.
nepíšete,kolik je Vám let. Pokud jste v pubertě nebo rané adolescenci,je možné,že s Vámi cloumají hormony. Pokud jste starší a přesto máte tyto stavy,tak by nebylo od věci navštívit psychologa a probrat to s ním.
Paní by v tom byla ale 2 roky... To nejde.. Koukala jsem na toho Chorvata teď na Facebooku. Jak by vypadalo to dítě s ním. Bylo by hezký, možná vysoký a chytrý.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.