Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to přesně znamená?

Od: nevime odpovědí: 10 změna:

Prosím vás o radu.Kamaradce jsem napsal, mám tě rád .A ona mi odpověděla,i já tebe. Znamená to srdce že mě miluje? Děkuji za odpověď

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jenous
hodnocení

3x

A myslíš, že kamarádka věděla, když jí napíšeš..mám tě rád, jak jsi to myslel? Navíc taková důležitá věc se nepíše, ale říká osobně.

hodnocení

3x

Přišla ti od ní hezká odpověd, má tě ráda, tak není potřeba to víc rozebírat. Nejsi jí protivný, takže máš u ní šanci.;)

hodnocení

3x

Pouhá zdvořilostní fráze. Víc bych za tím zatím nehledal.

hodnocení

2x

A co se sejít a probrat to?

*palec*.Je problém ,dnešní mládež spolu hovořit asi neumí jen přes SMS,Mesenger,FB a dlaší sr...

nevime
hodnocení

I já tebe (na konci srdce)

zena*
hodnocení

0x

Zkus napsat "miluji tě" *srdce*

Prosímtě, nic nepiš! Co je to za dobu, kdy se všechno takto probírá s cizími lidmi? Zajdi za ní, vybal to na ni rovnou! Bože, to je jak to tuhle psali, že vyrůstá generace, která není schopna kvůli mobilům atd. normální komunikace. Zeptej se jí natvrdo, pokud bude blbě čumět, tak se poohlídni jinde.

hodnocení

0x

Přesně to neznamená vůbec nic. Je potřeba osobní kontakt a popovídání si.

kralovi*
hodnocení

0x
Dobrý den, nejspíše to srdce neznamená vůbec nic. Já a moji vrstevníci si běžně posíláme srdce bez romantického kontextu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]