Nejste přihlášen/a.
Zdravím ,rpsím Vás o radu jaké překvapení jste dělali k narozeninám pro svoji manželku( přitelkyni) věk 25-30 let.Prosím Vás o nějaké nápady jako přání k narozeninám a překvapení
)
Děkuji Vám a děkuji za inspirace
Těžko poradit, neznáme Vaší manželku, ani její nároky. Neznáme ani Vás a Vaše možnosti. Takže dárek může být od kytičky fialek, přes karton cigaret, dovolenou v Karibiku až po briliantový náhrdelník, či poslední model Rolls Royce. Co se týká překvapení, tak jí oznamte, že máte milenku. To jí rozhodně nenechá chladnou
.
Já jsem ke 30 narozeninám dal manželce 30 růží. Sehnat je v té době (1984) byl téměř nadlidský úkol, i když to bylo v červenci
.
Bez pardonu, Vy mladí v dnešní době máte se vším problém ![]()
Kup ji kytici růží a pozvi ji na skvělou večeři při svíčkách.
My opravdu nevíme, co má ráda ![]()
Pokud je náročnější a Ty více movitější, kup jí prsten, náušnice, náhrdelník, hodinky, boty, šaty, šminky, mobil, comp, welllness, skok padákem, dovolenou na Maledivách, auto, byt, dům...![]()
Kytku ze stíracích losů. Ucvakněte někde dobře rozvětvenou větvičku a přidělejte na ni stírací losy buď nití /těsně prošít okraj/ nebo malými kolíčky. K tomu bonbonieru z belgické čokolády a nebo nějaký náramek ...A někde si rezervovat společnou večeři. A ať Vám prostřou romantiku, že to je narozeninová večeře.
Souhlas s Liškou. Kytici ze stíracích losů jsem použil už mockrát a vždycky se to setkalo s nadšeným ohlasem!
Souhlasím,že jen vzpomenutí potěší.Jasně,v dnešní době vám to napíše facebook "popřejte té a té k narozkám",takže bych nekupovala přání,ale udělala to jinak.Máte klasický kalendář?napiště k tomu datumu její jméno a srdíčko ,vyfoťte to a pošlete jí foto (at vidí,že jí máte zapsanou doopravdy,že vás neupozornil Fb)
Samozřejmě krásná kytka (já si vždy přeju jemné svěží barvy a dostávám rudé růže
,ale darovanému koni na zuby nehleď
) a kde pracuje?romantika je,poslat jí růže přímo do práce.Třeba v Bratislavě letí Themilionroses ,říkaj tomu otevírač ženských duší a klínů
určitě to jde sehnat i u nás.Když něco takového ženě dojde do práce nebo na rodinnou oslavu,tak bude určitě dojatá![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.