Nejste přihlášen/a.
Zdravím ,rpsím Vás o radu jaké překvapení jste dělali k narozeninám pro svoji manželku( přitelkyni) věk 25-30 let.Prosím Vás o nějaké nápady jako přání k narozeninám a překvapení )
Děkuji Vám a děkuji za inspirace
Těžko poradit, neznáme Vaší manželku, ani její nároky. Neznáme ani Vás a Vaše možnosti. Takže dárek může být od kytičky fialek, přes karton cigaret, dovolenou v Karibiku až po briliantový náhrdelník, či poslední model Rolls Royce. Co se týká překvapení, tak jí oznamte, že máte milenku. To jí rozhodně nenechá chladnou .
Já jsem ke 30 narozeninám dal manželce 30 růží. Sehnat je v té době (1984) byl téměř nadlidský úkol, i když to bylo v červenci .
Bez pardonu, Vy mladí v dnešní době máte se vším problém
Kup ji kytici růží a pozvi ji na skvělou večeři při svíčkách.
My opravdu nevíme, co má ráda
Pokud je náročnější a Ty více movitější, kup jí prsten, náušnice, náhrdelník, hodinky, boty, šaty, šminky, mobil, comp, welllness, skok padákem, dovolenou na Maledivách, auto, byt, dům...
Kytku ze stíracích losů. Ucvakněte někde dobře rozvětvenou větvičku a přidělejte na ni stírací losy buď nití /těsně prošít okraj/ nebo malými kolíčky. K tomu bonbonieru z belgické čokolády a nebo nějaký náramek ...A někde si rezervovat společnou večeři. A ať Vám prostřou romantiku, že to je narozeninová večeře.
Souhlas s Liškou. Kytici ze stíracích losů jsem použil už mockrát a vždycky se to setkalo s nadšeným ohlasem!
Souhlasím,že jen vzpomenutí potěší.Jasně,v dnešní době vám to napíše facebook "popřejte té a té k narozkám",takže bych nekupovala přání,ale udělala to jinak.Máte klasický kalendář?napiště k tomu datumu její jméno a srdíčko ,vyfoťte to a pošlete jí foto (at vidí,že jí máte zapsanou doopravdy,že vás neupozornil Fb)
Samozřejmě krásná kytka (já si vždy přeju jemné svěží barvy a dostávám rudé růže,ale darovanému koni na zuby nehleď
) a kde pracuje?romantika je,poslat jí růže přímo do práce.Třeba v Bratislavě letí Themilionroses ,říkaj tomu otevírač ženských duší a klínů
určitě to jde sehnat i u nás.Když něco takového ženě dojde do práce nebo na rodinnou oslavu,tak bude určitě dojatá
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.