Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Narozeniny vaše nápady

Od: sdsd odpovědí: 15 změna:

Zdravím ,rpsím Vás o radu jaké překvapení jste dělali k narozeninám pro svoji manželku( přitelkyni) věk 25-30 let.Prosím Vás o nějaké nápady jako přání k narozeninám a překvapení :))

Děkuji Vám a děkuji za inspirace

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nic složitého, dával jsem kytici rudých růží. Žena hlavně ocení, že chlap nezapomněl.

V dnešní době kompjůtrů může žena ve věku 25-30 let vzpomenutí si vzít i na lehkou váhu.

hodnocení

2x

Těžko poradit, neznáme Vaší manželku, ani její nároky. Neznáme ani Vás a Vaše možnosti. Takže dárek může být od kytičky fialek, přes karton cigaret, dovolenou v Karibiku až po briliantový náhrdelník, či poslední model Rolls Royce. Co se týká překvapení, tak jí oznamte, že máte milenku. To jí rozhodně nenechá chladnou *frajer*.

Já jsem ke 30 narozeninám dal manželce 30 růží. Sehnat je v té době (1984) byl téměř nadlidský úkol, i když to bylo v červenci *uf*.

hodnocení

2x

Bez pardonu, Vy mladí v dnešní době máte se vším problém :-D
Kup ji kytici růží a pozvi ji na skvělou večeři při svíčkách.
My opravdu nevíme, co má ráda *nevi*

Pokud je náročnější a Ty více movitější, kup jí prsten, náušnice, náhrdelník, hodinky, boty, šaty, šminky, mobil, comp, welllness, skok padákem, dovolenou na Maledivách, auto, byt, dům...*cteni*

kelta
hodnocení

2x

Řekněte, že jí hodně milujete a přidejte hezkou kytičku. To je nejhezčí dárek, takový od srdce. Možná ani netouží po nějakém divadelním dárku.

liska5
hodnocení

1x

Kytku ze stíracích losů. Ucvakněte někde dobře rozvětvenou větvičku a přidělejte na ni stírací losy buď nití /těsně prošít okraj/ nebo malými kolíčky. K tomu bonbonieru z belgické čokolády a nebo nějaký náramek ...A někde si rezervovat společnou večeři. A ať Vám prostřou romantiku, že to je narozeninová večeře.

jezevec*

Souhlas s Liškou. Kytici ze stíracích losů jsem použil už mockrát a vždycky se to setkalo s nadšeným ohlasem!

liska5

Já ty kytky z losů taky víckrát. A švagrovi jsem navěšela do větve malé debrecínky klobásky.

Před časem jsem dostal dort z bramboráků. Udělal mi obrovskou radost, vzpomínám na něj dodnes. *mnam*

Narozeniny vaše nápady
liska5

Paráda. *ua*Tak tenhle raději, než ten sladký.

72mona3*

Bože! Proč to někoho nenapadlo, dát mi dort z bramboráků? *mnam*

lucie*
hodnocení

0x

Souhlasím,že jen vzpomenutí potěší.Jasně,v dnešní době vám to napíše facebook "popřejte té a té k narozkám",takže bych nekupovala přání,ale udělala to jinak.Máte klasický kalendář?napiště k tomu datumu její jméno a srdíčko ,vyfoťte to a pošlete jí foto (at vidí,že jí máte zapsanou doopravdy,že vás neupozornil Fb)

Samozřejmě krásná kytka (já si vždy přeju jemné svěží barvy a dostávám rudé růže*alene*,ale darovanému koni na zuby nehleď*smich*) a kde pracuje?romantika je,poslat jí růže přímo do práce.Třeba v Bratislavě letí Themilionroses ,říkaj tomu otevírač ženských duší a klínů*smich*určitě to jde sehnat i u nás.Když něco takového ženě dojde do práce nebo na rodinnou oslavu,tak bude určitě dojatá*palec*

Narozeniny vaše nápady #2
Narozeniny vaše nápady #3

lidus*
hodnocení

0x

Nesnáším překvapení, vždy od manžela kytka růží, nějaké zlaté cetky, večeře v restauraci.Po 40 letech manželství už to neřešíme a i já sama zapomínám na výročí svatby, řešíme hlavně vnučky.

hodnocení

0x

Kup ji novej vysavac.

lisk5
hodnocení

0x

Nebo lístky do divadla nebo na koncert. Nebo wellness, spolu do vířivky. Někdo by bral poukaz na masáže. Nebo ji vyvezte někam na parádní výlet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]