Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Konečně je JARO

Od: lidus* odpovědí: 8 změna:

Přeji krásný a konečně snad jarní den, právě mi volal manžel z chalupy, že přiletěly vlaštovky.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To je kráááásná zpráva. Děkuji za ni *smich*

doplněno 14.04.13 11:53:

vlastovka.info/... ;) Na stejné stránce najdete i web kameru na čapí hnízdo, rybníček s kačenkami. Byla kamera i na ptačí krmítko, ke kterému chodily i srnky a divočák.

lidus*
hodnocení

"babkazov" A zase vím, dík "poraďte" víc, já si myslela, že ty co přiletí první a opravují hnízdo jsou samičky.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Liduško, i tobě krásný pohodový jarní den. Tady se sluníčko před chvílí schovalo a slyším tu krákat vrány.

Konečně je JARO

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, já jsem zase našel ráno na okně v chodbě motýla. Asi tam byl někde přes zimu. Tak jsem ho vypustil ven a snad to už přežije. A také už se zazelenal na zahradě plevel. Ta "potvora" přežije každou zimu, ale to zná každý zahrádkář. Jo, a havrana jsem viděl ještě včera, ale kosové už mají námluvy. No, jeden můj kolega vždy o sobě říkal, že to jaro cítí "v prutu". Inu, je to příroda. Zdravím!

ok®

u nás vylezly ty chlupaté housenky, škaredé potvory :(

hodnocení

0x

Takhle to u nás vypadalo ve středu po jarním dešti

Konečně je JARO #2
Venku je nádherně ale ty potvory meteohydry hlásí že teploty až do půlky května budou sotva kolem 10-11°C

hodnocení

0x

První vlaštovky jsem viděla si před týdnem. jela jsem na babetě do sousední obce pro chleba. Na drátech u prodejny seděly vlaštovičky a švitořily. Byl to pěkný pohled.:D

Jedu s nákupem domů a přemýšlím - co ty chudinky budou asi žrát, když je pořád ještě chladno a nikde žádná moucha? Měla jsem přílbu, brýle ne. Najednou náraz do oka a už jsem v něm měla mouchu! Domů jsem dojela "jednooč". Ještě, že už to nebylo daleko.

To jsem měla asi za to, abych si nemyslela, že je pořád ještě snad prosinec. *smich*Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]