Nejste přihlášen/a.
Přeji krásný a konečně snad jarní den, právě mi volal manžel z chalupy, že přiletěly vlaštovky.
To je kráááásná zpráva. Děkuji za ni
vlastovka.info/... Na stejné stránce najdete i web kameru na čapí hnízdo, rybníček s kačenkami. Byla kamera i na ptačí krmítko, ke kterému chodily i srnky a divočák.
Dobrý den, já jsem zase našel ráno na okně v chodbě motýla. Asi tam byl někde přes zimu. Tak jsem ho vypustil ven a snad to už přežije. A také už se zazelenal na zahradě plevel. Ta "potvora" přežije každou zimu, ale to zná každý zahrádkář. Jo, a havrana jsem viděl ještě včera, ale kosové už mají námluvy. No, jeden můj kolega vždy o sobě říkal, že to jaro cítí "v prutu". Inu, je to příroda. Zdravím!
První vlaštovky jsem viděla si před týdnem. jela jsem na babetě do sousední obce pro chleba. Na drátech u prodejny seděly vlaštovičky a švitořily. Byl to pěkný pohled.:D
Jedu s nákupem domů a přemýšlím - co ty chudinky budou asi žrát, když je pořád ještě chladno a nikde žádná moucha? Měla jsem přílbu, brýle ne. Najednou náraz do oka a už jsem v něm měla mouchu! Domů jsem dojela "jednooč". Ještě, že už to nebylo daleko.
To jsem měla asi za to, abych si nemyslela, že je pořád ještě snad prosinec. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.