Nejste přihlášen/a.
Zdravím diskutéry a hlavně diskutérky na které mám jeden takový dotaz a slovo do pranice. Přišla za mnou dcera mé sousedky. Sousedka jí před dost lety adoptovala a vychovávala jí cca od 5ti let. Chtěla by po mě nápad, jakým způsobem by jí měla poděkovat za ty léta. Bude mítt kulaté narozky a napadlo jí, věnovat jakýsi " certifikát, kde by vyslovila, co má na srdci a tak. Nemáte někdo nějaký nápad nebo vzor takového certifikátu? Nebo odkaz na stránky? A.
Pokud hledáte nějaká už předem napsaná slova pro nějakou jinou maminku, tak doporučuji, abyste Vy i to děvče hledat přestaly. Oprásknout něco cizího má mnohem menší citovou hodnotu než osobní vyznání. Pokud děvče něco sestaví samo, třeba i s chybami, udělá mamince větší radost než opsané přání. Krátké věnování "nejlepší mamince", doplněné třeba srdíčkem malovaným, sestaveným z fotek, sestaveným z papírových kytiček atd. bude upřímné a mamince bude podle mě stačit.
Děvče ať hledá písmomalířské práce, kaligrafii a podobné. Pokud má penízky, tak návrh firmy zpracují.
Na internetu se dají najít nabídky, možná, že by se našlo i něco přímo ve městě, kde žije. Též je možnost použít ruční papír.
Třeba zde aranzerka.eu/... nabízí ručně psané dokumenty, přání podle Vašeho zadání.
Vybráno z nabídky na Google google.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.