Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek pro adoptivní matku

Od: athenaise* odpovědí: 7 změna:

Zdravím diskutéry a hlavně diskutérky na které mám jeden takový dotaz a slovo do pranice. Přišla za mnou dcera mé sousedky. Sousedka jí před dost lety adoptovala a vychovávala jí cca od 5ti let. Chtěla by po mě nápad, jakým způsobem by jí měla poděkovat za ty léta. Bude mítt kulaté narozky a napadlo jí, věnovat jakýsi " certifikát, kde by vyslovila, co má na srdci a tak. Nemáte někdo nějaký nápad nebo vzor takového certifikátu? Nebo odkaz na stránky? A.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Pokud hledáte nějaká už předem napsaná slova pro nějakou jinou maminku, tak doporučuji, abyste Vy i to děvče hledat přestaly. Oprásknout něco cizího má mnohem menší citovou hodnotu než osobní vyznání. Pokud děvče něco sestaví samo, třeba i s chybami, udělá mamince větší radost než opsané přání. Krátké věnování "nejlepší mamince", doplněné třeba srdíčkem malovaným, sestaveným z fotek, sestaveným z papírových kytiček atd. bude upřímné a mamince bude podle mě stačit.

hodnocení

5x
Nejlepší mamce na světě.
A cokoliv k tomu.
athenaise*
hodnocení

A co takhle nějaké to povídání?

Už název Nejlepší mamince musí způsobit vodopád slz.
A jinak přesně, jak napsala "bimbam".
Vše musí jít od srdce, ne obšlehnout z netu.

kali*
hodnocení

0x

Děvče ať hledá písmomalířské práce, kaligrafii a podobné. Pokud má penízky, tak návrh firmy zpracují.

Na internetu se dají najít nabídky, možná, že by se našlo i něco přímo ve městě, kde žije. Též je možnost použít ruční papír.

Třeba zde aranzerka.eu/... nabízí ručně psané dokumenty, přání podle Vašeho zadání.

Vybráno z nabídky na Google google.com/...

lucasice
hodnocení

0x

Podle mne nejlepší volba třeba nějaký poukaz na masáž nebo nějaký zážitek.

hodnocení

0x

Nějaké krásné přání a třeba zlatý prstýnek, nebo řetízek na krk se srdíčkem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]