Ahoj, zdravím všechny, potřebuju uklidnit. Momentálně jsem na táboře a lidi dostali šílený nápad-vyvolat ducha Charlieho. Já se normálně na horory nekoukám a ani téma duchové nemám ráda, proto jsem nechtěla. Šla jsem na oběd a po obědě začali všichni bláznit, že prý se ta tužka fakt pohla. Později jsem otevřela dveře do pokoje mého bratra a úplně jsem stuhla. Ta tužka se sama točila a vůbec nikdo se jí nedotýkal. Rychle jsem utekla, ale všichni okamžitě vyletěli za mnou a snažili se mi říct, ať jsem v klidu. Aby jsme se tolik nebáli, šli jsme za jedním z lektorů a chtěli jsme mu to ukázat. Přesvědčili mě, ať jdu taky. Jedna holka ho vyvolala a za chvilku se tužka sama pohla a spadla z tý druhý. Všichni kromě lektora jsme zaječeli. Zeptali jsme se ho, jestli tomu věří. On se jen zasmál a řekl: "To je pouze fantazie. Ale je to vtipné:" Úplně jsem ho obdivovala. Lidi, prosím, nesnažte se mě vystrašit, ale uklidit. Já vlastně sama nevím, jestli tomu věřím. Ale strašně se toho bojím. A ještě víc toho, že jestli to opravdu byl duch, že mi ublíží, nebo rodině nebo přátelům. A jestli nebyl, kdo potom pohnul tou tužkou? Prosím, pomoc jsem z toho úplně na prášky, sama už nejdu nikam!
Buďte klidná, ať už to bylo cokoli, duch to určitě nebyl.
A pokud na duchy přesto chcete věřit, měla byste vědět, že duchové můžou ubližovat jenom tomu, kdo je zlý, a kdo si to zaslouží, což vy ani Vaše rodina určitě nejste.
Elane, mohla byste mi prosím poradit, která čísla mám vsadit ve Sportce? Já nikdy nesázel, ale když se mohu obrátit na vás jako na všeznalou kapacitu, tak proč to jednou nezkusit? Samozřejmě bych nechtěl jen tak ledajaká čísla, ale ta výherní. Děkuji.
elane
zajdo, fakt si myslíte, že Vám to řeknu? Neřeknu, protože nesmím. Jediný co můžu prozradit, že těch jedinců je víc.
vilíku, tak to bych Vám teda poradit nemohla. My takhle radit, ani naznačovat nesmíme.
Pravda je, že se tady na poradně občas stavím, abych (jako mimozemská bytost) zjistila, co dneska lidi vlastně řeší, čím žijí, co je trápí. A občas se nestačím divit. Někdy se dokonce neudržím a nějakou tu radu poskytnu. Ale jestli se to dozví šéf, asi bude bugr, takže s tím budu muset na čas skončit. I když on ví úplně všechno a zatím neprotestoval, takže uvidím.
elane - "...já jsem totiž z onoho světa (tedy duch), takže vím všechno..." "...že se tady na poradně občas stavím, abychzjistila, co dneska lidi vlastně řeší, čím žijí, co je trápí."
Od kdy se duch vyvolává v poledne? Vždy o půlnoci, aby se strašpytlové více báli. Jinak vyvolávání duchů je absolutní nesmysl. Nikdo nikdy žádnýho ducha neviděl, jen pár lidí se nechalo dočista zblbnout a pak věří přeludu.
Já jaem ducha viděla a budu si za tím stát. i jsem s ním mluvila.Mlhovina zhmotněná do jeho podoby,ale kdybych na něj sáhla,prst mi projel.A přesně věděl,co mu chci říct..
Děkuju moc za Vaše odpovědi. Uklidnili jste mě. A ještě bych se chtěla zeptat: Je možné, že se nám to pouze zdálo a ta tužka se ve skutečnosti nepohla? Děkuji
Dneska se točí do mobilu každá blbost, tak proč ne toto? Taky jsem před hodně lety experimentovala a vyvolávali jsme duchy všech možných známých osobností, herců apod. Sklenička opravdu po písmenkach jezdila a ty "duchové" byli sprostí někdy. Sklenička jezdila na písmenka a slova dávaly smysl. Stejně to byli ale blbosti, co psali.
žádnému "duchaření" samozřejmě nevěřím a všemu se posmívám - ale stejně bych nikdy nešla do žádného vyvolávání duchů a tzv. "temných sil" - protože "člověk nikdy neví"
jofa*
Tak já bych docela věřil : Byla půlnoc, když se u Kremelské zdi opět sešel duch Lenina a duch Stalina, aby probrali minulost. Náhle kde se vzal tu se vzal, objevil se třetí. Duch Lenina a Stalina po sobě koukají až se Stalin zeptá: "A vy jste kterého to duch?" a on odpoví: "Já sem du chc . t".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.