Nejste přihlášen/a.
Jo, okolo 20 roku života jsem vlezla do jakékoliv vody a s oblibou jsem chodila v noci plavat do rybníka. Místní byli připosraní a báli se po setmění vystrčit nos ze dveří, já holka z velkoměsta věděla, že kde nejsou lidé, je bezpečno. A jasně že když jsem byla u rybníka sama v noci, plavky jsem si nebrala. Je to bez nich mnohem lepší, než s nimi. Jako muž máte velkou nevýhodu, protože nahá žena venku málokoho pobouří nebo vyděsí, nahý muž bohužel vyděsit může, i když nedělá nic špatného. Nahá žena u řeky se prostě koupe, nahý muž u řeky je úchyl.
Když nahý muž vstoupí rychle do vody, nemůže nikoho pohoršit. Protože z tý studený vody už vystupuje žena. Já to tak aspoň mám. Nemám rád studenou vodu!
@keebleek: Jak studená je ta studená voda? Ještě jsem si nevšim, že by otužilcům ve Vltavě narostly prsa .
Ano, bylo to již za soumraku v plavalo se mi nádherně. Je to velký rozdíl mít a nemít plavky.
Koupání v plavkách by se mělo zakázat. Není nic lepšího a zdravějšího, než být bez.
Jak ve vodě, tak na sluníčku.
Poprvé v 17 letech na nuda pláži v Bulharsku, poté na Lipně, v různých zátokách, kam se člověk dostal na lodičcce, na Berounce, tam to bylo hodně studené, vždy bezpečně v doprovodu, nyní bohužel už jenom na zahradě, když jsou sousedé mimo.
Lidi mají v sobě blok sundat plavky a je to škoda. Za nějaký čas se člověk ve volné přírodě skoro nevykoupe, jak bude voda znečištěná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.