Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupání v přírodě bez plavek

Od: adam37let odpovědí: 11 změna:
Zdravím vás všechny.Koupali jste se aspoň jednou vživote v dospělosti nebo v dospívání,v přírodě rybníků,v řece a podobných přírodních vodních toků nazí.Takzvaně na Adama a Evu.Při jakých příležitostech to bylo,šli by jste tak i dnes?A jak se vám takhle tak to plavalo.V dnešní době je lidi u řeky čím dál méně,někdy skoro nic,tak si takhle způsob plavání někdy dopřeji.Nechci tim ŕikat že se někde obnažuji,ale je to pŕijemny relax a místo kde chodím moc lidí nechodí,někdy vůbec.Stane se že si tam taky někdo zaplave bez plavek,hlavně ženy

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

3x

Zásadně na nuda místě a to mnohokrát, moře i brněnská přehrada. Rybník pozdě večer kdy už tam nikdo nebyl.Kdo to nezkusil, neví oč přišel. Nechápu proč roční děti mají plavky, dcera i vnučky na nuda bez problémů, plavky pouze na bazén.

pb®
hodnocení

2x

Jo, okolo 20 roku života jsem vlezla do jakékoliv vody a s oblibou jsem chodila v noci plavat do rybníka. Místní byli připosraní a báli se po setmění vystrčit nos ze dveří, já holka z velkoměsta věděla, že kde nejsou lidé, je bezpečno. A jasně že když jsem byla u rybníka sama v noci, plavky jsem si nebrala. Je to bez nich mnohem lepší, než s nimi. Jako muž máte velkou nevýhodu, protože nahá žena venku málokoho pobouří nebo vyděsí, nahý muž bohužel vyděsit může, i když nedělá nic špatného. Nahá žena u řeky se prostě koupe, nahý muž u řeky je úchyl.

Když nahý muž vstoupí rychle do vody, nemůže nikoho pohoršit. Protože z tý studený vody už vystupuje žena. Já to tak aspoň mám. Nemám rád studenou vodu!

@keebleek: Jak studená je ta studená voda? Ještě jsem si nevšim, že by otužilcům ve Vltavě narostly prsa *smich*.

hodnocení

2x

No jasně. Kdyby jednou. Oblíbená kratochvíle během střední a vysoké školy. Akorát je to zvlášní pocit. Při plavání tam dole něco neposlouchá a vlivem setrvačnosti zbytek těla tu předjíždí, tu zaostává *smich*.

hodnocení

0x

Ano, bylo to již za soumraku v plavalo se mi nádherně. Je to velký rozdíl mít a nemít plavky.

hodnocení

0x

Já se prakticky za posledních 10 let v plavkách nekoupala, a to je mi 50+. Je to super, chce to mít zmapovaná místa, kde to lze. I dovolenou vybírám podle možností takového koupání, a to nemyslím klasické nudipláže, spíš odlehlá místa pro individuály.

vilik*
hodnocení

0x
Naposledy jsme se s manželkou koupali bez plavek předevčírem. Nechápu, proč se z toho dělá taková věda.
Jdu tam, kde jsou lidi, vezmu i plavky. Jdu kousek dál, nic si neberu.

liska5
hodnocení

0x

Několikrát v moři někde za útesem a párkrát v zatopeném lomu. Naposled jsme v lomu opékali buřty, byla teplá noc, plavky nikdo neměl, tak se šlo na Adama. A bylo to moc fajn.

mnudi
hodnocení

0x

Koupání v plavkách by se mělo zakázat. Není nic lepšího a zdravějšího, než být bez.

Jak ve vodě, tak na sluníčku.

Poprvé v 17 letech na nuda pláži v Bulharsku, poté na Lipně, v různých zátokách, kam se člověk dostal na lodičcce, na Berounce, tam to bylo hodně studené, vždy bezpečně v doprovodu, nyní bohužel už jenom na zahradě, když jsou sousedé mimo.

Lidi mají v sobě blok sundat plavky a je to škoda. Za nějaký čas se člověk ve volné přírodě skoro nevykoupe, jak bude voda znečištěná.

01.08.19 16:04
hodnocení

0x

Ne

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]