Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
Chci se zeptat, jak reagujete, když jdete se svoji drahou polovičkou třeba na procházku. A skupinka chlapů něco pronese na vaši ženu ( něco ve smyslu, hezkej zadek atp..) však to znáte. Ve mne se to vždycky vaří, ale snažím se ovládat, ale nebylo by lepší nějak zakročit?.
Ty tři ohodnocení považuji za poněkud chybná rozhodnutí. A s tím výcvikem bych doporučoval být poněkud vopatrnější. U soudu by určitě nebylo shledáno jeho použití jako výhodné. Ani, cokoliv dělat pod kamerami, se později obtížně vysvětluje. Známý získal za jeho hvězdný výkon zaznamenaný kamerou 300 hodin veřejných prací. A to to dopadlo ještě docela dobře.
Záleží na situaci. Pokud to je v pohodě - dva kluci kolem pětadvaceti volali " Paní,Vy,máte dobrej parfém,fakt dobrej" jsem se otočil já a zaštěbetal - božíčku,to cítíš asi můj... Tím to zhaslo. V horším případě - " ty vo.e,to je dobrá k...da" jsem to řešil razantně,až explozívně. Poprvé se to přítelkyni líbilo,podruhé už byla rozpačitá,potřetí mi nařídila to ignorovat... Takže teď,pokud nejde o ústa,to ignoruji.
Vaše drahá polovička jistě není nesvéprávná. Takže pokud to neřeší ona, ignorujte to. (Mě by se hrozně dotklo, kdyby někdo chtěl "řešit" něco za mne.)
Já bych přikročila k dotyčnému a jednu mu vťala. Pokud by byl chytrý omluvil by se. Pokud bude hloupý...zkusí mi ji vrátit, ale to už by mohl zasáhnout muž...to by se pak k soudu asik nedostalo, a nebo ano, ale muž bránil napadenou ženu
athenaise, on ten partner se zastat partnerky nemusí. Jsou i tací, kterým by to bylo jedno. Zajímalo by mne, co by na to řekl partner kandaulista.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.