Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chlapi jak byste reagovali vy?

Od: damian* odpovědí: 15 změna:

Zdravím,

Chci se zeptat, jak reagujete, když jdete se svoji drahou polovičkou třeba na procházku. A skupinka chlapů něco pronese na vaši ženu ( něco ve smyslu, hezkej zadek atp..) však to znáte. Ve mne se to vždycky vaří, ale snažím se ovládat, ale nebylo by lepší nějak zakročit?.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mot
hodnocení

5x
ja sem vzdy potesen, ze se jim moje zena libi.
nevim proc by to ve me melo varit. kdyz budete mit hezky auto a nekdo vam ho pochvali, tak ho taky budete chtit mlatit?

hodnocení

4x

No, podle toho, na co se cítíš a jaký máš výcvik.

Ty tři ohodnocení považuji za poněkud chybná rozhodnutí. A s tím výcvikem bych doporučoval být poněkud vopatrnější. U soudu by určitě nebylo shledáno jeho použití jako výhodné. Ani, cokoliv dělat pod kamerami, se později obtížně vysvětluje. Známý získal za jeho hvězdný výkon zaznamenaný kamerou 300 hodin veřejných prací. A to to dopadlo ještě docela dobře.

pavelpavel*

On neřekl mlátit, ale na co se cítí a jaký má výcvik a podle toho může reagovat a když ho napadnou pak oni pod kamera, tak končí oni. Může si otevřít hubu na ně, když na to má. Znám takové ...

lidus*
hodnocení

2x

Jsem ženská ale mě by to potěšilo a můj muž by to nekomentoval. Nechápu co vás vytáčí, i kdyby mě někdo přes zadek plácnul je na mě abych reagovala a ne na manželovi.

liska5
hodnocení

1x

Vybavila se mi stará scénka: "To jste si vybral sám, nebo vám to přidělil národní výbor?" *smich*

Jinak na takový kompliment si vymyslete nějakou vtipnou odpověď nebo vůbec nereagujte. To podle situace.

id
hodnocení

1x

Nejsem chlap, ale odpovím za mého. Na poznámku - to je krásnej zadek - se můj otočil a povídá. Jo, je krásnej, ale ještě krásnější je nahatý, máš smůlu, je můj.

berger*
hodnocení

0x

Záleží na situaci. Pokud to je v pohodě - dva kluci kolem pětadvaceti volali " Paní,Vy,máte dobrej parfém,fakt dobrej" jsem se otočil já a zaštěbetal - božíčku,to cítíš asi můj... Tím to zhaslo. V horším případě - " ty vo.e,to je dobrá k...da" jsem to řešil razantně,až explozívně. Poprvé se to přítelkyni líbilo,podruhé už byla rozpačitá,potřetí mi nařídila to ignorovat... Takže teď,pokud nejde o ústa,to ignoruji.

sekt
hodnocení

0x

To by jste se měl ovládat spíše za komentář opačného významu.

rv*
hodnocení

0x

Snad řeknu své drahé polovičce, že jí asi začnu víc hlídat.

iz*
hodnocení

0x

Vaše drahá polovička jistě není nesvéprávná. Takže pokud to neřeší ona, ignorujte to. (Mě by se hrozně dotklo, kdyby někdo chtěl "řešit" něco za mne.)

athenaise*

Já bych přikročila k dotyčnému a jednu mu vťala. Pokud by byl chytrý omluvil by se. Pokud bude hloupý...zkusí mi ji vrátit, ale to už by mohl zasáhnout muž...to by se pak k soudu asik nedostalo, a nebo ano, ale muž bránil napadenou ženu *smich*

athenaise, on ten partner se zastat partnerky nemusí. Jsou i tací, kterým by to bylo jedno. Zajímalo by mne, co by na to řekl partner kandaulista.

athenaise*

liska5
hodnocení

0x

Dovedu si představit, jak by reagoval ten můj: "Mám vkus, né, pánové!?"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]