Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zajímalo by mě

Od: ferkoperko odpovědí: 7 změna:
Možná se to tady nehodí,ptát se na takovou otázku ale hrozně by mě zajímalo jak chutná penis.Z tou otázkou přemýšlím už delší dobu.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jezevec*
hodnocení

5x

Záleží na tom jak ho upravíš. S kořenovou zeleninou, smetanou, citronem a tymiánem bude chutnat podobně jako svíčková. Pokud ho podusíš s rajčatovým protlakem, zeleninou a špetkou skořice, bude to připomínat rajskou... *smich*

jofa*

Pokud se připravuje ztopořený, je lepší jej předem 30min. povařit. Pokud v klidovém stavu, stačí lehce osmahnout.

Se šípkovou, no jedna báseň...

hodnocení

0x

Podobně jako býčí žlázy - mimochodem, nevíte někdo, kam zmizely?

Kam-nikam. jen do krámu se nedostanou nebo jsou jen pro známé.Stejně jako to bylo prý v minulosti .S tím ale nemám zkušenosti neboť maso jsem nikdy nekupoval-měl jsem zásobení odjinud než z obchodů!

vilik*
Já žádné toreadory neznám.

Býčí žlázy byla lahůdka. Pak nějak zmizely. Dneska je běžně mají jen k Globusu, ale za 95 Kč kilo, to mi připadá opravdu pořádně nadsazené. A nikdy jsem neviděla, že by je někdo kupoval. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]