Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sledujete 5 minute Craft?

Od: spiritofthespeed® odpovědí: 1 změna:

Zdravím, jen tak mne napadlo se zeptat, zda někdo sleduje komediálně- kutilská videa na Youtube kanálu l 5 Minute Craft, který je určen jak pro kutily, tak pro ty, co se rádi pobaví a hlavně se chtějí (třeba) něčemu novému naučit nebo se zasmát:) Já se na to občas kouknu a vždycky se něčemu zasměji. Zkoušeli jste někdo něco vytvořit podle tohoto kanálu a vytvořených videí? Někdy to ani nic nového není (triky a tipy našich babiček) ale také se tam dají najít různé novodobé vychytávky a kromě "kutilských" vychytávek i spousta dalších věcí.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

znam, vzdy si rikam to musim nekdy zkusit, to je tak sikovne, ale jeste jsem to nikdy nepouzila :D

jinak techto sikovnych videii je vic, treba od blossom nebo uplna fantasie je koukat na Positive Couple

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]