Nejste přihlášen/a.
Co si myslíte o webech tohoto typu - pujcka-rychla-ihned.cz /...? Nezastřešujete to žádná velká banka, na druhou stranu jsou tam funkce s přidanou hodnotou...
Mám zkušenost. To jsou weby nepřímé ohledně půjček. Nejlepší je vybrat si půjčku sám a tu si vzít přímo na daném webu instituce. Pokud zadáte data na takový web (zkusil jsem) tak se to rozešle a ozvou se vám automaticky ti, kteří by dle vašich požadavků půjčili, což je také výhoda, že člověk nemusí nic hledat. Níže je ale někdo kdo má prý za 100.000 platit 149.000 a to je nesmysl. Takže chce to s rozumem a ne bezhlavě si napůjčovat.
U mě slaví úspěch Kamali a Via SMS. Jistě že za poplatky, ale půjčily, ale opakuji to jsem bral z jejich webů a ne z takového univerzálního ale jak píšu má to i výhodu, protože někdo do 5 minut zavolá s nabídkou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.