Nejste přihlášen/a.
Receptů na zlepšení nálady mám hned několik :
1. Sednu si do křesla na terasu, dám si dvojitý presso s kondenzovaným mlíkem a cigaretku
2. Sednu si do auta, pustím si nahlas Nightwish a někde mimo civilizaci se hodně rychle projedu
3. Zavolám pár kamarádům, roztopím gril, zajedu pro basu piva a litr Morgana a vylijem se jak tygři
Kytička se jmenuje maceška. Jinak já jsem málokdy smutná a bez nálady. Spíš mne něco naštve, ale ani to netrvá dlouho, protože mám tolik všelijakých zájmů, že na to rychle zapomenu, protože se začnu něčím zabývat a tím pádem své myšlenky soustředím jinam. Ale s přibývajícím věkem mívám nostalgickou náladu a vzpomínám na to co bylo a co už se nikdy nevrátí. Na lidi, co už nikdy neuvidím, na zvířátka která jsem měla a už nejsou a tak dál...
Že by mě zrovna zvedla náladu takováhle kytička..nebo jiná
Ale každý máme jiný životabudič..musíš si tedy najít něco jiného co tě nakopne..kytka to zřejmě u tebe taky nebude![]()
Nemáš pravdu a už vůbec právo se smát. Také jsem podobného ražení a chlast je pro lidi jako ty.
Květina se jmenuje Maceška.
Co člověk dělá, když je smutný?
Přece všechno pro to, aby byl veselý ![]()
Kolem nás je tolik krásy, bohužel, my ji nechceme nebo neumíme nalézat.
Čím dál, tím více, jsme obklopeni virtuálnem a to je samozřejmě špatně !
Vezměte si batúžek a běžte ven, do přírody, do lesa, nasbírejte houby, maliny, ostružiny, uvidíte tam jistě také zvířátka.
Nadýcháte se čerstvého vzduchu, obejměte stromy, dodávají energii a sledujte tu krásu lesa.
Foťte ji a posléze si založte album s tou neodolatelnou přírodou, jejíž součástí jsme také my.
Pro zlepšení nálady mi pomáhá pobyt v přírodě spojený s pohybem, např.jízda na kole, nebo alespon na zahrádce, tam je kytiček povícero, pohyb ve vodě, nebo alespon sprcha, dobrá knížka, dobrý film při špatném počasí, sním banán a kousek čokolády. Postěžuji si kamarádkám, co me zrovna štve.
Do rána snad budete v pořádku. Držím pěsti! A přeji hezký zbytek dovolené.
Nás nikdy nic takového u moře nepostihlo. Vozili jsme si s sebou vždy rum a ráno si před snídaní dali panáčka a pak po každém jídle preventivně.
- no mě dělají radost a dobrou náladu - kromě kytiček a koček, případně jiných zviřátek - i pavouci - jsem úchyl? - nechci zbytečně zakládat novou otázku, ale je zajímavé, že na Googlu najdu při zadání pavouků jenom "Arachnofobii" ! - proč tato krásná a dekorativní zviřátka nemá nikdo rád? ![]()
Ale má, jen s nimi nechtějí bydlet ![]()
Zrovna včera (myslím) na Prima ZOOM bylo Kde bydlí pavouci. Moc hezké.
Já mám pavouky také ráda, ale nikdo se mne na to neptal, tak jsem o tom nemluvila. A klidně si nějakého vypěstuji i doma. Po dvě léta se mi vracel křižák na verandu. Krásně se za sezonu vypásl a byl fakt hodně velký a tlustý, dole pod ním bylo dost krve, jak zakusoval mouchy, tak mu asi kapala krev od sosáku. Fakt, nedělám si srandu a nepřeháním. Fotku nemám, ale má ji můj syn, který si myslel, že mi přeskočilo. Letos se nevrátil, asi se přežral a ranila ho mrtvice. ![]()
Vaše historka s pavoukem mně opravdu pobavila, smála jsem se nahlas, možná mě bylo slyšet až na ulici...
Děkuji Suzymon
@Suzy
- nekeke ... mouchy mají krev? - ale jinak dobrý - jestli máš tu fotku - dej mi ji sem pro potěšení - prosím ... ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.