Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám kamarádku která má dva syny ..jeden už u ní nebydlí a druhý jo.
Kamarádka má problémy z manželem a víceméně hledá být pro sebe chce se odstěhovat.
Jednou jsme spolu o tom mluvila a říkala mi že toho syna co bydlí u nich by musela nechat manželovy i kdyby ho už neměla vidět .
Jsem přesvědčená že je její má stejné příjmení a úplně stejný odstín vlasů a je jí podobný.
Tudíž nechápu proč by ho musela nechávat manželovy a už ho nevidět.
Nechci se ptát je to příliš osobní ale nenapadá mě důvod .
Kamarádka má problémy z manželem a víceméně hledá být pro sebe chce se odstěhovat.
Jednou jsme spolu o tom mluvila a říkala mi že toho syna co bydlí u nich by musela nechat manželovy i kdyby ho už neměla vidět .
Jsem přesvědčená že je její má stejné příjmení a úplně stejný odstín vlasů a je jí podobný.
Tudíž nechápu proč by ho musela nechávat manželovy a už ho nevidět.
Nechci se ptát je to příliš osobní ale nenapadá mě důvod .
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]