Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Chodím okolo jednoho antikvariátu a dneska jsem tam viděla krásný starý talíř, ale bylo vidět, že je rozbitý - byly tam čáry přes něj. Myslíte, že si ho někdo koupí?
doplněno 18.07.19 17:31: Omlouvám se, že jsem napsala antikvariát. Jsou to starožitnosti.
Chodím okolo jednoho antikvariátu a dneska jsem tam viděla krásný starý talíř, ale bylo vidět, že je rozbitý - byly tam čáry přes něj. Myslíte, že si ho někdo koupí?
doplněno 18.07.19 17:31: Omlouvám se, že jsem napsala antikvariát. Jsou to starožitnosti.
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
fram
2x
Byl krásný, podle vás, takže se někomu zalíbí. Mám prasklý talíř doma, krásný není, funguje a tak ho nevyhodím. Jiná otázka je cena toho talíře, zdali? Také mi bývá líto starých věcí...![]()
nikc®
On byl prasklý z obou stran a na dvou místech. Takže do kříže. Jinak byl hezký, modře malovaný. Vždycky, když jdu okolo, tak koukám do výlohy a říkám si, co by se mi tak líbilo. Toho talíře mi bylo líto. Říkala jsem si, chudák, kdopak si ho koupí. Je tam tak sám, nakřáplý a opuštěný. ![:( :(]()
nikc®
A ještě mě napadlo, kdy se rozbil. Jestli včera nebo před sto lety.
Pokud před sto lety, tak by měl mít vyšší cenu než kdyby včera, ne?
nikc®
Třeba má každé to zboží nějaký svůj příběh. Prodavač si nějaký vymyslí nebo přikrášli, aby prodal.
nikc®
Mně se na těch starožitnostech líbí, že jsou krásný 100, 200 let. Ani láska tak dlouho nevydrží, přitom je taky krásná.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]