Nejste přihlášen/a.
zdravím,
prosím vás neznáte náhodou tento text/citát/,který se možná k vám dostal před léty mejlem apod.
potřeboval bych přesně celé jeho znění a zkusím si vzpomenout o čem to asi bylo, možná ho znáte tak prosím o zaslání:
tak jdu na věc,bylo to asi tak nějak
" matka požádala svého synka, aby vynesl smetí, ale ten chtěl ať mu za to zaplatí
maminka se slzami v očích, nakonec synkovi penízky dala a pak povídala
...když jsi byl nemocen,tak jsem nespala noci,ikdyž jsem byla totálně vyčerpaná jen kvůli tomu aby ti bylo dobře atd.
více si nepamatuji
děkuji
Neznám to jako citát, ale jako písničku, zkusím pohledat...
doplněno 12.07.13 23:19: Martine, to je ono!
Kolik co stojí..?
Karlík postával u stolu a trochu s rozpaky sledoval svoji maminku, jak čte kus papíru, který jí před chvílí podal. Stálo na něm:
vynesení odpadků: 5,- Kč
vyluxování obýváku: 10,- Kč
uklizení pokojíčku: 10,- Kč
nákup: 5,- Kč
hlídání brášky: 15,- Kč
utření nádobí: 5,- Kč
celkem: 50,- Kč
Maminka se na něj podívala, jak tam stál a žmoulal si ruce a myslí se jí začaly honit vzpomínky. Sedla si ke stolu, otočila papír a začala psát:
devět měsíců, kdy jsem tě nosila: zdarma
všechny noci, které jsem proseděla u tvého lůžka, když jsi stonal: zdarma
všechny modlitby za tebe: zdarma
slzy, které jsem kvůli tobě vyplakala: zdarma
hračky, jídlo, oblečení, dokonce utírání nosu: zdarma
všechny starosti minulé i budoucí: zdarma
když si to všechno sečteš, cena mé lásky je: zdarma
Když si Karlík přečetl, co mu maminka napsala, skutálely se mu po tvářích dvě velké slzy.
Vzal si tužku a pod svůj seznam velkými písmeny napsal:
ZAPLACENO V HOTOVOSTI.
okopírováno z : stepulka.websnadno.cz/...
To je tááák pravdivé a krásné,že mě z toho mrazí a mám zaslzené oči
Har...zatracení
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.