Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

TV FANDA může být zpět?!

Od: luxpe odpovědí: 13 změna:
Chcete, aby opět vysílala TV FANDA? Myslím si, že by ji mohla provozovat TV FANDA, s.r.o. také bylo fajn mít SMÍCHOV a TELKU. Skupina NOVA by měla spustit zpravodajství na NOVA NEWS a fajný by bylo mít možná NOVA PLUS než NOVA ACTION a NOVA GOLD.
TV FANDA může být zpět?!

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Pro mě za mě. Ať si každej dělá a vysílá co chce. I ta sebevětší ptákovina si vždy najde svý diváky.
Ale dívat se na zprávy Novy je zvláštní druh masochismu.

hodnocení

0x

Takových nesmyslných stanic je víc (vysílají jen přiblblé americké seriály, bez umělecké hodnoty - Nova Action, Prima Cool, Prima Zoom a pod). Takže o jednu víc, nebo míň je úplně jedno.

Trochu bych polemizoval o Prima Zoom, ale jinak naprostý souhlas.
luxpe
hodnocení

Souhlasím,
že Prima, Prima COOL, Prima MAX a Prima ZOOM jsou užitečné televize, třeba Prima LOVE, Prima CIMEDY CENTRÁL, Prima KRIMI je už odpad asi jako TV Barrandov, Kino Barrandov, Barrandov KRIMI, Barrandov NEWS. Debil Jaromír Soukup neví zda mít Barrandov MUZIKA, Barrandov PLUS, Barrandov FAMILY divím se, že neexistuje Barrandov Jaromíra Soukupa nebo Můj Barrandov.
TV Nova je samostatná na nic.

hodnocení

0x

A nač to bude dobré?

jink řečeno-jednoho krásného dne uaž mi nepůjde telka ,pže se přejde na DVBT 2 ,pak tato poletí z okna a já ...odhlásit TV

lmgify

DVB-T2 krabička stojí 500 ( jiný seznam). Aktivace u Skylinku stojí 1000 (+ krabička za 900) a pak povinný měsíční p/... (poplatek servisní) za KAŽDOU tv 100,- Kč.

Jasně, DVB-T2 je zjevně ta dražší volba *ee*

Imgify-nepochopil jste mne.Pokud bych chtě= koupín novější TV s DVBT 2 (mám starší lcd či co to je ale jen DVBT1.Na co telku, když na ni téměř nekoukám a pořizovat věc navíc? aby na to sedal prach a jednou za čas to pustil abych se na to velké hnědé voňavé co tam je koukl? ZBYTEČNOST!

lidus*
hodnocení

0x

Né, chci dva programy co budou dívatelné, ne sto a nic na nich.

luxpe
hodnocení

Souhlasím s Vámi,
ČT1, ČT2
Prima
Nova
a byl klid a výběr. Nyní máme přes 1000 programů a na nic téměř všechny.

vilik*
hodnocení

0x
Od té doby, co k nám zavedli internet, se o moji zábavu a poučení starám i bez pevného programu televize.
Dnes je 11.7. a tento měsíc jsem ji ještě ani jednou nezapnul.

hodnocení

0x

Autorská práva a registrované jméno příslušné TV!

luxpe
hodnocení

Samozřejmě chápu, ale měla by to mít stále TV Nova.
Dříve to vypadalo, že TV Barrandov FAMILY a TV Barrandov PLUS bude provozovat TV Barrandov FAMILY, s.r.o. Pořád doufám, že bude:
TV Prima
TV Prima COOL
TV Prima ZOOM
TV Prima DOOM (Prima LOVE)
TV Prima MAX
TV Prima SPORT
TV Prima KRIMI
PRIMA COMEDY CENTRAL
CNN PRIMA NEWS
PRIMA FAMILY
PRIMA PLUS
! Děkuji všem za komentáře pojďme již toto téma definitivně ukončit.

Dalších x programů naprosto k ničemu? Jako většina již existujících.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]