Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nevíte někdo jak na www.invia.cz zjistím, která CK nabízí ten daný zájezd? Nechci ho objednávat přes inviu ale rovnou přes tu CK. Díky
Nezávazně si dovolenou rezervujte. Oni vám pošlou formulář na vyplnění a tam už je přímo napsanej prodejce, takže uvidíte kdo zájezd pořádá. No a vy tu rezervaci u Invie stornujete. Mmch. lítáme přes Invii už několik let a nikdy jsme neplatili provizi. Zájezd vždy stojí stejně jako na webovkách pořádající cestovky.
žádnou provizi invii platit nebudete, teď zrovna jsem přes ně sháněla dovolenou a vybrala, když mi poslali smlouvu, podívala jsem se na stránky CK a cena je naprosto stejná. To samé je u www.zajezdy.cz U obou je výhoda, že máte vše pohromadě a nemusíte se probírat zvlášť každou CK, navíc, když se Vám nechce hledat, můžete o to pracovníka Invie požádat, zadat, jaké máte požadavky a vybere Vám dle toho několik zájezdů, ze kterých si buď vyberete nebo ne, to už záleží na Vás.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.