Nejste přihlášen/a.
Zhubnul nekdo z vas touto dietou?Nebo nekdo koho znate?
Zdá se, že máš dost peněz, když je chceš vyhodit oknem. Jestli chceš hubnout, tak uprav životosprávu. A začni třeba tím, že budeš jíst naposledy odpoledne okolo 17hod.
To je ověřená praxe (a nejsem sám, kdo to tak má nastavené), večer maximálně jablko,mandarinku, nebo jiné ovoce, zdá se, že moc zkušeností nemáš, hlavně že plácáš.
Ne to není ověřená praxe to je nesmysl a nejspíš soudíš lidi podle toho jestli jí naposledy mandarinku v 17:00 Klidně bych ti udělal výklad jak tělo funguje, ale bylo by to zbytečné.
Právě, že každý fungujeme jinak, tak nelze stejnou dietu. Každá krevní skupina je na tom jinak. Nejsem nulka, abych dlouho vydržela hladovět. Já bych zhynula, kdybych měla naposled v 17h mandarinku. Už proto, že jdu spát o půlnoci a né ve 20h..
Jinak jsem proti tomu jíst na noc jablka a jiné ovoce, co v břiše kvasí. Vznikající alkohol je zátěž pro játra. Zátěž malá, ale vytrvale opakovaná. To nemám z vlastní hlavy, ale od lékaře z Německa.
Nepíšu v 17 hod mandarinku. Píšu, že poslední jídlo v 17 hod. Později pak třeba mandarinku, nebo jiné ovoce. Stačí pořádně číst. A nejsem zvědav na nějaké přednášky, ani nikoho nesoudím, píšu to co mám ověřené.
Hádat se nebudu, ale pravdu nemáte ani jeden a stejní jsme. Naprosto stejní. Lidé jsou tlustí, protože málo jí a naposledy v 17:00 což je rozšířený drb. Nebo snad dalších 15 hodin tělo nepotřebuje jíst?
Dieta je pro mne druh násilí. Nevydržela bych. Žiju ale stylem, že žádnou nepotřebuji. Kdybych ale zjistila, že přibírám, tak bych první vynechala kyselinotvorné potraviny - hlavně tučné moučné sladkosti a potraviny typu paštiky, máslo, tučné sýry, chipsy, uzeniny, majonézové saláty, čokoládky, omáčky. Zmenšila bych přílohy, nejedla bych na noc, nepila bych sladké ani alkoholické nápoje a začala s vytrvalostními pohybovými aktivitami. Takhle bych odhadem zhubla 2kg za měsíc. Jsou kalorické potraviny, které bych nevynechala, jako ořechy, oleje ze semen a sušené ovoce. Mají potřebné minerály. I husí sádlo
Nejez nic co vyrobil člověk a jez normálně a uvidíš. Tím myslím jez hodně a jen to co je "nevyrobeno" člověkem. Trápení těla vede naopak k tomu, že ztloustneš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.