Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Co by jste doporučili? Mám to objednat ještě dnes, dokud je doprava zdarma? Zítra, pozítří možná budu muset zaplatit + dopravu, nějakých 1000-1500 kč. Takhle bych ušetřil. PS. (Berte to jako odlehčení a k zamyšlení. Kdyby tam napsali, třeba: Doprava v ceně.) Oprava: Dnes doprava zdarma.. Titulek nejde opravit v čase pro opravu?
Za tuhle cenu je téměř ve všech obchodech doprava zdarma. Podle mne to je jenom chyták a zítra tam bude úplně to samé. "Dnes doprava zdarma". Takže za mne ne, neobjednávala bych to. Spíše bych se podívala po jiných obchodech kde to mají také a kde nepotřebují lidi balamutit a doprava bude vzhledem k ceně také zdarma a to úplně pořád.
Dobrý den, já bych se rozhodoval s tou dopravou zdarma na základě toho, zda je to cena za jednu reprobednu nebo za pár . Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.