Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dnes doprava zdarma

Od: jofa* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den. Co by jste doporučili? Mám to objednat ještě dnes, dokud je doprava zdarma? Zítra, pozítří možná budu muset zaplatit + dopravu, nějakých 1000-1500 kč. Takhle bych ušetřil. PS. (Berte to jako odlehčení a k zamyšlení. Kdyby tam napsali, třeba: Doprava v ceně.) Oprava: Dnes doprava zdarma.. Titulek nejde opravit v čase pro opravu?

Dnes doprava zdarma

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mathew
hodnocení

2x

Řešit u věci za 4 miliony jestli je doprava za 100,- nebo zdarma...*smich*

No tak to jsem si ani neuvědomila. Můj "mozek" pobral něco přes 3 tisíce. :-D Máte ode mne body, protože jste si Vy všiml té blbosti.

hodnocení

0x

A věc, kterou kupujete, skutečně potřebujete nebo jen skáčete na reklamní špek a budete zbytečně vyhazovat peníze?

jofa*
hodnocení

satam: Tak samozřejmě že to nekoupím. Mne tam zaujala a téměř rozesmála, vzhledem k ceně reprobeden : "Dnes doprava zdarma" Jako kdyby to byla výhodná koupě.

hodnocení

0x

Za tuhle cenu je téměř ve všech obchodech doprava zdarma. Podle mne to je jenom chyták a zítra tam bude úplně to samé. "Dnes doprava zdarma". ;) Takže za mne ne, neobjednávala bych to. Spíše bych se podívala po jiných obchodech kde to mají také a kde nepotřebují lidi balamutit a doprava bude vzhledem k ceně také zdarma a to úplně pořád.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, já bych se rozhodoval s tou dopravou zdarma na základě toho, zda je to cena za jednu reprobednu nebo za pár . Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]