Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Váš názor: Kdyz ma kluk prsa, je méněcenný?

Od: martasek odpovědí: 45 změna:

Ahoj. Dost mne trápí jak se na mne dívají lidé. Stydím se sundat tričko. Jsem trochu při těle a bohužel, nevim jestli to je běžne ale i když jsem muž dokázal bych si i dat prso až k puse :(:(. Ještě jsem neměl holku a stydim se jit s kamarády na bazen. Zde mam foto. Co myslíte? Není to tak zlé? Pořád me kamarádi přesvědčují ať jdu k vodě... A ja se bojim už přes tričko mi trochu trčí bradavky

postimg.cc/...

postimg.cc/...

45 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vilik*
hodnocení

3x
Marťasku, kdyby nešel každý, kdo má nějaký mindrák, v létě ven, tak bych byl venku jen já, paní Denny a pár dalších jedinců.
Na pláži to samé, tam si občas připadám jak v zoo ve výběhu hrochů.
Takže neboj, méněcenný nejsi, jen si špatně vysvětluješ a nebo moc bereš reakce okolí.
Zbytečně se ochuzuješ o pěkné léto.
Ale zhubnout bys teda mohl, to je fakt.
vilik*
Pro úplnost, NIKDY na veřejnosti nedělejte ten trik s olíznutím bradavky.

liska5
hodnocení

3x

Za mne něco hrozného! Posilovnu až v zimě, teď dlouhé túry, plavání, kolo, pomalé vytrvalostní běhy, míčové hry Sportující chlapi mívají vyšší hladinu testosteronu, chlapského hormonu. To by se pak neměly tvořit tukové zásoby v prsou.

A změnu stravy! Hned vynech sladké a omez vše moučné. Přílohy k masu jen ze zeleniny. Zeleninu co nejvíc, ryby, ořechy...A víc pít /jen čistou vodu s citronem/.

Žádné chipsy a colu, crossanty a rohlíky s paštikou, knedle a omáčky, hranolky s majonézou, ap. Tohle se dá za pár měsíců změnit! Až půjdou kila sádla dolů, stoupne Ti sebevědomí.

Ideálně podle metabolické diagnostiky. To je výživový plán na míru Tvému metabolismu. Najdi si nejbližší poradnu a hned začni. Vše na www.svet-zdravi.cz

hodnocení

2x
Zdravím. Máte větší prsa než já .ale to má půlka chlapů- protoze ja fakt žádný nemam,foto pro ilustraci neprikladam *smich* z toho ze nemam prsa si nic nedelam a bazén kupaky mi nedělají problém. U silnějších mužů jsou proste i větší prsa,tedy aspon co jsem viděla já. Stydět se nemusíte, na koupaku nebo na bazénu je takových lidi hafo.staci se jen rozhlédnout kolem sebe. Ostatně za me- pokud netrpite nejakou nemocí, tak by jste měl zhubnout...
martasek
hodnocení

Mno to že mam větší prsa než ženy, :( je asi pravda, ale k té vodě se člověk nějak musí dostat není hnede schovaný, a to že je jich u vodě hafo jako já neni6 pravda, je tam hodně chlapu6 s obrovským břichem a i ti mi jednou čuměl na moje rozklepane prsa a smali se :( jsem takový rosolovity :(

Ať si ti,co se Vam smějí- v klidu nakakají. V klidu si vyrazte s klukama k vodě. A nekoukejte po ostatních tedy.nesoustredte se na ne, nevnimejte je. Užívejte krasne slunečné dny s kamarády u vody a nenechte se rozhodit lidmi. Hele: ja si vyrazim k vode. A co myslite?taky na me koukaji a smeji se a komentuji. Hlavne zeny : koukni na ni,vzdyt nema vůbec žádný kozy...a co já? Je mi to někde..dnes uz to ani nevnímám,ale driv jsem to slysela na kazdem kroku..tzn co nechci slyset - proste neslyším. Plastiku si kvuli nim delat nebudu.me samotnou to netrapi,vetsinua chlapu v životě co jsem potkala, se mi taky nepriznali,ze by jim to vadilo..jsem hubena a nemam prsa- světe zboř se. Takže se na ostatní posmevacky vykaslete.a jak zde jiz psali ostatni- plaváním a dovadenim ve vodě se hubne pekne. Plus k tomu nejake to méně tučné papaní ..a kdyz nebude počasí na koupak,tak zařadit jine aktivity a pomalu postupně hubnout a rýsovat svaly. Nebude to hned,to da rozum. Ale vydržte,prekonejte první vlny nelibosti a lenosti a uvidíte že si na to postupně zvyknete..nezacinejte hned te zacatku moc akčně a rychle.ale proste v klidu. A hlavně ta hlava- jasne...uvedomit si že to jak vypadáte neni uplne běžné a jste mladý. Takže- se s tim netrapit ale neco s tim udělat . Preji pěkně prožité dny na koupaku *slunce*
Jo a vidíte- pisete o tech chlapech s velkym břichem- neresit vubec. Kdyz bude mit nevhodnou poznamku namakany vyrysovany chlap,tak se to dá pochopit. Ale prostě se na to vykaslete. Kdyby se me tenkrat smály zeny ktere maji krasna pevna prsa a jsou hubené,byla by to jina. Ale pokud me komentovaly velryby s prsama ktere by se dali rolovat a bylo jim sotva 30 let,tak jako sorry ale to pro me neni adekvátní názor *smich*
martasek
hodnocení

Ahoj.

Problém ale je že já se hlavně stydím sundat triko před těmi kámoši... Já to tak nějak dobře zakrývám, a nevím no, ale přede mniu mluví o někom jiném že je bečka třeba, ale přitom je na tom lépe než já... Ještě že je teď chladno a naposledy jsem se klasicky zase na ne něco vymluvil... Jako vždy

Čágo,hele já ti nevím...maskovat je pěkný sice, ale asi kámoši nebudou úplně hloupý a tušej jak vypadáš.. lidi okolo se komentují, tak to prostě je. Nestyd se pred kámošema... normálně se svlikni a šup plavat.

hodnocení

2x

Hup do bazénu a plavat a plavat. Při plavání kouká z vody jen hlava a pohybem se hubne. A doma pak cvičit a málo jíst. A mít se rád i s dočasně obézní postavou, nestydět se chodit mezi lidi, občas pomyslet na známé a úspěšné obézní umělce (třeba Michal Tučný). Za pár měsíců bude celá postava, nejen prsa, vypadat mnohem lépe.

kel
hodnocení

2x

Každý má něco, co se mu na jeho těle nelíbí, ale hodně věcí se dá i změnit. Zhubnout můžete a bude po prsou. Někdo, kdo má křivé a odstálé uši, to má horší. Schválně, napište kolik jste shodil kil od července. Máte na té fotografii opravdu břich jako nějaký dědek.

martasek
hodnocení

Ahoj.

No tak měl jsem 110kg.

Nyní jsem na nějakých 108kg :(

postimg.cc/...

Aktualni foto mno :(

kel

Tak to nevzdávejte. Už i kvůli zdraví. A prsa máte proto, že jste tučný. Kilo po kile a půjde to. A najednou se stane, že se půjdete koupat bez trička. *palec2*

elane
hodnocení

1x

Méněcenný určitě nejste. Jenom si tak připadáte. Lidi totiž koukají tak trochu (dost) spatra na někoho, kdo se neumí ovládnout, kdo si neumí poručit. A to vy neumíte. Jste očividně závislý na jídle, je to pro Vás droga. A holka, o kterou byste stál Vy, asi nebude stát o Vás.

Pokud to chcete změnit, musíte zhubnout. Vím, je to těžké, ale jde to. Mluvím z vlastní zkušenosti.

Vynechte pro začátek mouku. Nejezte pečivo, koláče, knedlíky, prostě nic s moukou. Cpěte se zeleninou (vařenou i syrovou), ovocem, bílkovinama, přidejte hrst ořechů a mandlí (předem je nemočte na několik hodin do vody a sloupněte), zkuste se vyhýbat průmyslově zpracovaným zejména trvanlivým potravinám. Nepijte sladké limonády a vodu s bublinama). Zkuste vynechat tvrdý alkohol.

Za 2 měsíce zhubnete 8 kg a přejde Vás "vlčí hlad" a šílené chutě na cokoli. Pak budete schopen o svém jídle přemýšlet jinak. Žádné diety, žádné hladovění, prostě jíst jinak. Když budete pokračovat, dotáhnete to pak konečně na svojí vysněnou váhu. Půjde to pak už možná pomaleji, ale půjde to.

Když je člověk ve vleku drogy, neovládá se, nechápe, proč dělá to, co vlastně vůbec dělat nechce. Pro Vás je drogou jídlo. A tak k tomu musíte přistupovat. Nenechte své tělo, aby (pod vlivem drogy) určovalo Váš osud. Když zvládnete ten dvouměsíční absťák, úplně změníte pohled na sebe sama a na celý svět.

A ta moje zkušenost má váhu mínus 29 kg, bez jo-jo efektu a hladu, a tak to udržuju to už spoustu let (plus mínus 2-3 kg, které vždycky vím, jak shodit). Sebevědomí plus 1000%. *zdravi*

Držím palce, ať to taky zvládnete. *jasne*

martasek
hodnocení

Děkuji za podporu

hodnocení

1x

Zhubni

Já bych řekla, že zhubnout musíte, ale asi tam bude i nějaký jiný problém. Sám jste to ve svém dotazu napsal. Tak máte jen dvě možnosti. Buďto se na to vykašlat a smířit se s tím, nebo s tím začít něco dělat. To znamená napřed zhubnout a pak budete vidět, jestli to jenom "sádlo", nebo jestli se jedná i o jiný problém, který budete muset řešit s lékařem. Méněcenný nejste, ale tlustý ano.

liska5

Suzy, on se musí především zbavit závislosti na alkoholu. A pak změnit celý životní styl.

Znám jednoho takového, co byl tlustej a věčně seděl v hospodě. Dnes je to jeden z nejlepších amatérských cyklistů v kraji, ne-li v ČR, štíhlý šlachovitý fešák, který se alkoholu ani nedotkne a stravu si hlídá. Prostě včas se rozhodl pro změnu a neustoupil.

prsa
hodnocení

0x

Jsi mladej klučina a postavu máš no fuj. Proč se přejídáš? Z něčeho ti ty prsa a zbytek narostl. Proč nezhubneš? Upřímně, o takového kluka bych si ani kolo neopřela. Že tak vypadá třetina národa, tak nemusíš tak vypada ty.

Prázdniny si užij i s koupáním a hned od zítřka změn jídelníček a k tomu denně minimálně hodinu rychlé chůze prokládanou během... Uvidíš, že to půjde.

Cviky na prsní svaly,,ale zhubni!

hodnocení

0x

Zhubni

Radím posilovnu, nebo alespon nějaký sport, aby prsa nebyla sádlo, ale svaly. Svaly by to chtělo vypracovat i na zbytku těla, to chce ale vůli, když se ti to podaří, bude to výhra pro celý tvůj další život.

hodnocení

0x

Neřeš to ,nikdo Ti nic nedá.Měj se rád takový jaký jsi a s případných posměšků (hlupáků nebo osob které sami mají jmindráky ze svého vzhledu) si nic nedělej.Pokud není problém,s pohybem-klidně choď na plovárnu plavat-jak tu někdo psal -při plavání je vidět jen hlava, jezdi na kole pohybuje se víc po pěšmo než autem a pak uvidíš.

Většinou Ti kdo s tím (se vzhledem,tloušťkou druhých) mají problém se neuvědomují,ža oni by asi těžko dokázali nost navíc 20,30 či třeba 60kg a přitom ještě dokázat pracovat !Jen tak pro formu-když mi bylo cca35, tak jsem i s nadváhou cca40kg byl pohyblivější než od cca 20 let mladší kluci s normální hmotností- za 30 kluků s bídou jen pět dopkázalo se mnou v poklusu držet krok, Na pochodu asi 15 km jsem od cca poloviny neslk asi 5 malých polních a k úplnému závěru pak 5 Sa + jednu velkou a malé polní pak nepočítám a nejslabšího jsem ještě hnal beze všeho (malá +velká polní OM10,Sa58p,jediné co si pak nesl byla na opasku sunka se zásobníky bez nábojů a bodák) před sebou.

prsa

Jo, neřeš to *zed*. Holku si nenajdeš a nemoci na sebe nenechají dlouho čekat. Za tři roky si nezavážeš ani kecky, funět budeš do schodů do prvního patra jak lokomotiva, potit se budeš jak kráva a ten odér co z tebe půjde, děkuji, nechci tě potkat ani v MHD. Chudáci tví spolužáci.

Co na tvou obezitu říkají rodiče? Také můžeš navštívit dětského lékaře a poradit se s ním na odeslání na specializované pracoviště.

liska5

Ten není na dětského lékaře. Na té první fotce má fousy, bradku!

prsa

Není dětský lékař do 18ti let? Soudím podle prostého textu v dotazu. Pokud ne, pardon.

Ať je tazateli 17 nebo 30 let, je to fuk, postavu má děsnou a sám si napíše, že je TROCHU při těle. To není trochu, to už je přes čáru.

liska5

Jo, jo, mentálně to bude na dětského lékaře. Ale s tímhle musí zatočit sám, tak jak si to sám vypěstoval. Je to až nechutné a dívky to musí odpuzovat.

martasek
hodnocení

Ano, je mi 29.

A ano, jsem stále panic .

V jídle se i dokážu krotit, ale piju dost piva přes týden cca 4ks za den o víkendu ale cca 15 - 20 ks za den :(.

Jako když si to uvědomím tak minulý týden jsem si řekl že už něco se sebou musím dělat tak jsem měl jedno pivo obden. Ale teď víkend a prodloužene jsem vypil několik litrů rum bacardi a na ráno na "zpraveni" pivaa... :(

Zhubni

Nikdy jste to neměl potřebu řešit? Zjistit, kde je problém, případně se léčit? Myslím léčit vaši obezitu. Jistě jste "cvalík" od malička, škoda, že to neřešili vaši rodiče spolu s dětskou lékařkou. No, nikdy není pozdě a je vidět, že vás to trápí. Tak se do toho pustte, zapracujte na sobě, obraťte se také na lékařskou vědu, prostě udělejte pro sebe vše, co bude ve vašich silách.

prsa

Po tvém doplnění ohledně chlastu mám jen jednu radu. Kup si podprsenku a bumbej dál, ale neutop se.

martasek
hodnocení

Chci právě to piti ometit, ze o víkendu budu pit jen víno - suché ale i ty birely ochucené jsou kalorické mno a na podprdu by to asi bylo no :(

Zhubni

Když shodíš pár kilo i prsa se zmenší.

liska5

No jo, tak Ty se neumíš ovládat. Navíc asi nemáš žádné zájmy. Zkus měsíc úplně abstinovat. Vyhnout se své pivní partě a místo toho dělat něco užitečného. Fyzická práce, sport, pěší nebo cyklotúry...Kéž příjdeš na to, že Ti ta změna životního stylu prospívá.

no

Nejenom, že jste obézní, ale máte naběhnuto k závislosti na alkoholu. Co je horší? Alkohol jsou prázdné kalorie.

martasek
hodnocení

Tak je čtvrtek a až dnes jsem si dal víno, takže jsem ti vydržel 4 dny... Takže nejsem alkac...

liska5

Tak si dej za odměnu túru nebo výběh do terénu. Podkožní tuk začneš spalovat po 45 minutách pohybu. Na cestu jenom zeleninu, mandle a vodu.

martasek
hodnocení

Dnes jsem dělal na zahradě přes 2 hodiny v kuse a dost se zapotil...

martasek
hodnocení

To maky

Ano jsem už cvalda asi od 12 let, prsa zacala růst asi v 14 a. Od té doby jsem snad před nikým nesundal tričko jen u doktroky. Mamka mi Vždy říkala ze to pres leto vybeham ale akorát to nabyvalo... A doktorka vždy jen řekla že by to chtělo dietu... A nic vic.

Ted jsem našel foto jak mi bylo 18 ... postimg.cc/...

prsa

Prsa máš už v 18ti a kde máš svaly?

Zkus měsíc vydržet bez alkoholu a napiš nám, jak se ti průběžně daří. Pokud to nevydržíš, jsi alkoholik, jdi se léčit.Jsou různé formy alkoholismu, jeden název mě zaujal " Kvartální alkoholik". Což není tvůj případ, ty piješ denně.

martasek
hodnocení

Ano, pravda, prsa byly už v 18.. :( a ty svaly, no to nenajdeš na mém těle...

lidus*
hodnocení

0x

Výživový poradce a kila dolů, cvičit, chodit, sportovat. Případně navštívit odborného lékaře. Hezké to není a máte nejvyšší čas začít něco se svým tělem dělat. Můj otec říkával, že po pivu rostou prsa, tak nechlastat a cvičit a cvičit.

martasek
hodnocení

Celý týden zatím bez alkoholu :)

kamila
hodnocení

0x

je to dost hnus ty špeky a ty kozy, takové nemám ani já, a ani bych nechtěla takové povislé jak po kojení...

martasek
hodnocení

Mno co na to říct :( asi i kvůli takovým jako jsi ty se tak moc stydím...

martasek
hodnocení

postimg.cc/...

Takže akutalni foto, minus 2kg, ale asi to neni poznat

Poznat to sice není, ale každé kilo dole je důležité a jsou to ty malé krucky,vedoucí k cíli.
etana*

dobrý začátek, vidíš, že to funguje, tak pokračuj. O panictví přijdeš jedině, až budeš mít pár desítek dole...a bude to jistě s nějakou krásnou holkou.

martasek

Mno, par desitek kilo? Uff i kdyz pochybuji i tak ze by to byla nejaka krasna žena...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]