Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pro pamětníky : vzpomene si někdo? Cokolada

Od: alena35002 odpovědí: 6 změna:

Onehdy jsem podlehla reklamě a koupila si Milku Darkmilk, a jak jsem jí ochutnala, tak jsem si vzpoměla na čokoládu mé ho mládí či Dětství: byla chuťově velmi podobná, i když asi ne úplně mléčná, jedině si pamatuju, že měla atypický čtvercový tvar. Potvrdí mi někdo mou vzpomínku?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

aladar2
hodnocení

2x

Možná tahle:

s3.amazonaws.com/...

alena35002
hodnocení

To je ono, mockrát děkuju!

hodnocení

0x

Čokoláda Lidka. Vyráběla se buď hořká, mléčná, nebo půl hořké a půl mléčné. Byla do čtverce, silná vrstva. Na tehdejší dobu to byla čokoláda exkluzívní, byla taky dost drahá. Ale vynikající. Jaga.

mraf

Tedy paní Jago - babo, máte docela pěknou restauračku na Palmovce: jaguska.cz/... Všechna čest. *mnam*

Tak to jsem opravdu nevěděla, bude tam působit asi nějaká moje příbuzná. Ale ještě nikdy mě tam nepozvala.

Podle jídelního lístku se tam člověk může prima pomět. Zašla bych tam při návštěvě Prahy. jenže jak se znám, bloudila bych celý den a stejně bych to nenašla.*smich* Jaga.

hodnocení

0x
Když jsem si přečetla nadpis, tak jsem myslela, že si máme vzpomenout na film Čokoláda s Deppem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]