Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ukonceni skoly

Od: jarda274758 odpovědí: 11 změna:

Zdravim,

duvody proc a jak jdou stranou, ty pro vas nejsou podstatne, potrebuji jen odpovedet na otazku.

jde o to, ze ukoncuji 2. rocnik na skole (kvuli znamkam, urovni vyucovani apod.) Proste vim, ze uz na skolu skolu chodit nebudu a ani tu nedokoncim 2. rocnik. Ma cenu tam jeste na tech par dni chodit?

diky za odpovedi

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Podle mě ne, už Ti může být jedno jestli budeš mít nějakou absenci.

solenza*
hodnocení

0x

Jen pokud nemáš práci, zajdi na Úřad práce, ať za tebe platí zdravotní pojištění. Jinak 1080 Kč každý měsíc ze svého.;)

luke237
hodnocení

0x
Napises, o jakou skolu jde (stredni, vysoka), ale predpokladam, ze jde napsat dopis, ve kterem oznamujes ukonceni studia (v pripade, ze jsi plnolety, jinak to asi budou muset udelat tvoji rodice) a prestavas byt studentem prakticky okamzite.
Kdyztak napis ten typ skoly a ja se podivam do Zakona, co o tom rika.

buss
hodnocení

0x

To uz ti neublizi.

iz*
hodnocení

0x

Já bych ten ročník dokončila. Jak uvádíte, jde už jen o pár dnů, což přežijete.

Studium bych ukončila písemnou žádostí adresovanou řediteli školy. V žádosti můžete uvést nějaký "rozumný" důvod, případně žádný důvod neuvést.

Je možné, že za pár let budete potřebovat vzdělání dokončit, a odjedete-li nyní slušně, budete mít kde navázat.

bonie*

udělala bych to skoro stejně, těch pár dnů se přežít dá. Skoro... nechala bych to ukončení až na konec srpna, do té doby budete pořád jako studující

A protože nikdo neví, co bude, mohlo by se to hodit třeba kvůli jiné škole ...

jarda274758
hodnocení

Omlouvam se, spatne jsem to napsal.

jde o to, ze budu opakovat rocnik. Ale jdu na jinou skolu, tudiz na stavajici skole to ukoncuji. Prave nevim, zda to ukoncit rovnou a nebho tam jeste tech par dni chodit (coz se mi nechce :( (ne kvuli lenosti nebo neco podobneho, spis kvuli lidem tam) ) a nebo to ukoncit az na konci sk. roku. Ale to kdybych tam nechodil, tak mam asi neomluvene hodiny. Na jine skole jeste prihlaseny nejsem a vim, ze uz bych si s tim mel pospisit.

jinak se jedna o gymnazium

bonie*

pokud jdete na jinou školu tak tím spíš neukončovat ted ale až v srpnu, když nejste přihlášený na jiné škole - ukončit přechodem na jinou školu. Celou tu dobu budete vedený jako student se všemi výhodami z toho plynoucími, když to ukončíte ted, budete osoba nezaměstnaná.

A ty zbylé dny? ... tak se prostě hodte marod ;)

Určitě ročník uzavřete! Jistojistě! *hej* "Nikdo nic, nikdy nemá míti za definitívní, neb nikdo nikdy neví, co se může státi" V+W+J

jumba

Chceš ukončit jednu školu a přitom nejsi ještě přihlášený na jiné. Já bych ukončil gympl, až bych měl 100% jistotu, že mne na jiné přijmuli. Jinak se může stát, že v září nenastoupíš nikam.

repkin*
hodnocení

0x

Nemá, zajděte za ředitelem školy a požádejte ho o ukončení studia.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]