Nejste přihlášen/a.
Zdravim,
duvody proc a jak jdou stranou, ty pro vas nejsou podstatne, potrebuji jen odpovedet na otazku.
jde o to, ze ukoncuji 2. rocnik na skole (kvuli znamkam, urovni vyucovani apod.) Proste vim, ze uz na skolu skolu chodit nebudu a ani tu nedokoncim 2. rocnik. Ma cenu tam jeste na tech par dni chodit?
diky za odpovedi
Já bych ten ročník dokončila. Jak uvádíte, jde už jen o pár dnů, což přežijete.
Studium bych ukončila písemnou žádostí adresovanou řediteli školy. V žádosti můžete uvést nějaký "rozumný" důvod, případně žádný důvod neuvést.
Je možné, že za pár let budete potřebovat vzdělání dokončit, a odjedete-li nyní slušně, budete mít kde navázat.
Omlouvam se, spatne jsem to napsal.
jde o to, ze budu opakovat rocnik. Ale jdu na jinou skolu, tudiz na stavajici skole to ukoncuji. Prave nevim, zda to ukoncit rovnou a nebho tam jeste tech par dni chodit (coz se mi nechce (ne kvuli lenosti nebo neco podobneho, spis kvuli lidem tam) ) a nebo to ukoncit az na konci sk. roku. Ale to kdybych tam nechodil, tak mam asi neomluvene hodiny. Na jine skole jeste prihlaseny nejsem a vim, ze uz bych si s tim mel pospisit.
jinak se jedna o gymnazium
pokud jdete na jinou školu tak tím spíš neukončovat ted ale až v srpnu, když nejste přihlášený na jiné škole - ukončit přechodem na jinou školu. Celou tu dobu budete vedený jako student se všemi výhodami z toho plynoucími, když to ukončíte ted, budete osoba nezaměstnaná.
A ty zbylé dny? ... tak se prostě hodte marod
Určitě ročník uzavřete! Jistojistě! "Nikdo nic, nikdy nemá míti za definitívní, neb nikdo nikdy neví, co se může státi" V+W+J
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.