Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výhra od Ridgers didgest

Od: pucka odpovědí: 11 změna:

Výhra - Nevýhra

Před dvěma dny jsem obdržela obálku z Ridgers didgest výběr a na poslední straně byl kupon na odtržení. je na něm dost věrohodně napsáno, že když na jejich webovou stránku napíši kód z tohoto letáku mohu vyhrát zájezd za 300tisíc nebo hotovost. Je tu ale malej problém. Ta webová adresa neexistuje. Je ještě někdo kdo to zkoušel?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

0x
Ty ještě věříš na výhry z Reader´s Digestu? *bzum*

zwiki*
hodnocení

0x
Jsou to obvyklé chytáky tohoto Ridgerse na lidi,kteří uvěří všemu co jim nablintají a to máš i jako s politiky.

jaja28*
hodnocení

0x

Nechtěla bych ti kazit iluze, ale opravdu nevýhra. Toto je pro Ridgers typické. Stále a stále dokola posílají lidičkám, kteří si u nich někdy něco objednali, ty úžasné šeky přímo s jejich jménem, potvrzení o jejich zařazení do slosování o hlavní výhru 3 miliony a o zařazení do slosování o cenu za rychlou odpověď atd...v případě - když si objednáte ...Z toho jasně vyplývá, že jde jen a jen o cílenou snahu zajistit pro své výrobky trvale odbyt a stačí k tomu tak málo - dát lidem pocit možnosti vyhrát a na tom je jejich strategie obchodu založena. Že lidé, ve vidině možné výhry, budou kupovat a kupovat a kupovat a ...Věřte, že takových jako jste vy, je celý telefonní seznam. Zní to dost tvrdě, ale je to holá pravda. Nevím, jakou stránku na kuponu uvedli, ale tohle jsou jejich stránky: http://www.vyber.cz/ tak můžete nakouknout na ty úúúúúúúúúžasné nabídky.

al bunda*

Ovšem na druhé straně ty jejjich encyklopedie jsou výborné, takže za nákup stojí. Ale abych si knihy objednával jen proto, že "můžu vyhrát"?
Hezký den.

zuzana*
hodnocení

0x
Reader´s Digest Výběr má www. stránky. Najdi si www.vyber.cz. Jenomže správně píšeš - když si vybereš knihu, MUŽEŠ vyhrát:). A to je rozdíl.
nensy*
zuzana:AL BUNDA tady napsal naprostou pravdu*hej*jen umí hezky psát a okecavt co se vyhraje.Já jsem si taky obědnala knihy ale dobře jsem věděla že by mě dali pul milionu tak to se směji ještě dneska*smich*máš možnost si obědnat a já si počkám na tvoji vyhru*smich*snad nam napišeš co jsi vyhrala.SO.

zuzana*
hodnocení

0x
Omlouvám se Jajo28, vidím, že jsi už www. stránky napsala. Nevšimla jsem si...

mil®
hodnocení

0x
Už několik let mě bombardujou, s tím, že jsem zase vyhrál. Já jim to už několik let posílám nevyplaceně zpátky. A stále něco určitě vyhraju, jak mě přesvědčují. A nejlepčí je, že jsem si od nich nic ještě neobjednal. Jsou vytrvalí. *zed*
al bunda*

Využívají telefonní seznamy i nejrůznější databáze, co se jim kde podaří ať už legálně či jinak získat. Pár let jsem odebíral Reader´s Digest Výběr a je to dobrý časopis a jak už jsem řekl i jejich knihy a encyklopedie opravdu "stojí za hřích". Myslím si, že si to těmi "výhrami" zbytečně kazí, ale neřeším to. A proč jsem přestal R-DV odebírat? Přestěhoval jsem se a zas až tak nepostradatelný časopis to pro mne nebyl - stejně jako pár jiných (National Geographic, 21.století, Rybářství...). Kromě toho spousta knih od R-DV se dá koupit v antikvariátech. Doporučuji.
Hezký den.

mil®
Jo pěkný věci maj. Dost jsem jich přečet a prohlíd, i hodně časopisů, ale nenechal jsem jim to posílat domů. A stejně vyhrávám *smich*. Máš pravdu, kazej si s tím renomé a je to myslím škoda. Tituly mají pěkný, ale vtíraj se jak pitralon :(*bum*

vmooonca*
hodnocení

0x

Já jsem taky obdržela obálku a vyhrála *smich*.Ale rovnou to hážu do koše.Nač platit známky za nesmysly.Tchyně to posílá už čtvrtým rokem,někdy si něco objedná.Jde to u nich dokonce i na splátky(když to mají tak drahý).Některý knihy jsou sice krásný,ale předražený.Dají se sehnat podobný jinde a podstatně za nižší cenu.Taky pořád vyhrává(auta,peníze,zájezdy),ale je zajímavý,že za ty roky ještě nevyhrála:).Ale prý co kdyby náhodou.Je to pěknej podfuk na lidi.Ale hodně jich věří.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]