Poradi někdo. Mám na víčku bradavicka. Kožní lékař neodstranuje v tomto počasí. Až v září. Jaká je možná domácí léčba. Jelikož to je nad okem. Víčko. Nevím jestli je dobrý nápad. Česnek. Tom.
Věřím lékařské vědě natolik (a taky už jsem podobný zákrok absolvoval), že bych ty 2 měsíce vydržel. Samoléčba bude určitě zdlouhavá, omezující, moc si nepomůžete.
Tak to asi bude nejlepší. Jen jsem myslel. Že třeba do té doby bych to samolecbou. Už odstranil. Ale je to citlivé místo. Lékař říkal. Že v těchto měsících. Se to neprovádí. Tak nevím.
Česnek jedině vnitřně, ve stravě. Znám případ, kdy léčili klukovi zánět středního ucha kouskem česneku v gáze strčený do ucha. Zánět dávno skončil, ale chlapec měl z toho česneku ještě pár týdnů ekzém ve zvukovodu.
To máte takovou tu stopkatou bradavičku barvy kůže?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.