Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žádost o zpětné volání

Od: magdon® odpovědí: 6 změna:

Dnes mi přišla SMS, ve které mi O2 oznamuje, že - "Odesílatel této zprávy nemá dostatečný kredit a žádá Vás o zpětné zavolání". Číslo které mě o to žádá mi nic neříká. Rozhodně tam nehodlám volat, nemám ve zvyku volat na neznámá čísla, když nevím, o co jde. Že dotyčný nemá kredit mě moc nezajímá, je to jeho problém a kdyby to bylo tak moc důležité, určitě by si našel způsob, jak mi zavolat (telefonní budka, soused, kamarád z dostatečným kreditem...) Jen by mě zajímalo, jestli s něčím podobným máte zkušenost.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ano, setkala. Ale já věděla o koho jde, tak jsem to samozřejmě nechala plavat. Takže když ani neznáš to telefonní číslo, tak na to nereaguj. Pokud s Tebou bude chtít opravdu mluvit a je to důležité, tak si způsob najde.

hodnocení

2x

Tyhle zprávy jsem dostával často - náš puboš dokázal kedit prokecat takřka na počkání. Ovšem rovnou říkám, že na neznámé číslo bych určitě nevolal zpět.

hodnocení

0x

Pochybuji, že osobu stojící za tím neznámým číslem neznáte,jistě to je někdo známý,ale osobně bych toto neřešil a nevolal na to.tedy neznat to číslo.Ještě dcera nám takto jeden čas běžně "volala" ale to jsme věděli o koho jde.

hodnocení

0x

Operátor v honbě za ziskem umožňuje posílat zdarma takové SMS. "Hlavně aby řeč nestála."

berger*
hodnocení

0x

Pamatuji si,že asi před deseti lety mi takto "volali" řidiči. Tuším,se tomu říkalo SOS zpráva a oni si na to zvykli. Věčně bez kreditu... Potom se mi párkrát stalo,že jsem minul kredit a ozvalo se mi,že mohu volat dál,ale při příštím dobití se mi to odečte. Takže jsem na ty SOS zprávy přestal reagovat s tím,že pokud není schopen si dobít kredit včas,nemám s ním co řešit.

pavelpavel*
hodnocení

0x

Nevolej. Zkus najít číslo přes Google někdy se zadaří. Navíc SMS ještě poslat jde jedna.

PS : A ano na dobíjecí kartě lze dnes použít rezervu 50 kč a při dalším nabití se odečte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]