Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prozradí někdo z vás jakou má nasmlouvanou nejnižší cenu paušálu k telefonu bez dat? U jednoho mobilu mám paušál se smouvou na 2 roky bez dat, volání do své sítě zdarma a 20 minut zdarma do ostatních sítí + SMSky za pár haléřů (nevím přesně, nevyužívám). Platí se u tohoto mobilu 241,- Kč.
Je to málo nebo moc? Děkuji.
...sháněla jsem něco podobného pro sebe a rodiče.Měli jsme T-mobil (ale přes firmu,nabídli celé fabrice výhodnější tarif za 4lidi jsem platila cca 250kč,to byla paráda),ale skončilo to,takže jsem hladala něco levného...
Našla jsem ČEZ,kde rodičům platím za 100kč/měs a mají tam 50min.volání...však kukněte na jejich web,maj tam pěkně udělané tabulky.Myslíte,že by neměla příjem?Bohužel u T-Mobile mi nic levnějšího nenašli,jen se mi pokoušeli vnutit ochranné sklomusela jsem teda přejít...odcházeli jsme čtyři najednou a nijak mi nebránili,nenabízeli nic výhodnějšího.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.