Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejnižší platba u T-mobile

Od: id odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

prozradí někdo z vás jakou má nasmlouvanou nejnižší cenu paušálu k telefonu bez dat? U jednoho mobilu mám paušál se smouvou na 2 roky bez dat, volání do své sítě zdarma a 20 minut zdarma do ostatních sítí + SMSky za pár haléřů (nevím přesně, nevyužívám). Platí se u tohoto mobilu 241,- Kč.

Je to málo nebo moc? Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

2x

...sháněla jsem něco podobného pro sebe a rodiče.Měli jsme T-mobil (ale přes firmu,nabídli celé fabrice výhodnější tarif za 4lidi jsem platila cca 250kč,to byla paráda),ale skončilo to,takže jsem hladala něco levného...

Našla jsem ČEZ,kde rodičům platím za 100kč/měs a mají tam 50min.volání...však kukněte na jejich web,maj tam pěkně udělané tabulky.Myslíte,že by neměla příjem?Bohužel u T-Mobile mi nic levnějšího nenašli,jen se mi pokoušeli vnutit ochranné sklo:-Dmusela jsem teda přejít...odcházeli jsme čtyři najednou a nijak mi nebránili,nenabízeli nic výhodnějšího.

hodnocení

1x

Nejnižší paušál, co jsem viděl, je 12,10 Kč/měs (žádná data, žádné volné minuty, prakticky jen na příjem volání)
Já mám volných 50min/50SMS, 1,5GB za 155.50.

ruffus
hodnocení

0x
To bych nechtěl ani zadarmo. To Vás kredit vyjde líp. Já mám Volání a SMS všude neomezeně a 10GB dat za 350kč. Bohužel bez dat nevim, kolik. Ale to je o tom, aby si to člověk uměl vydupat. Většina lidí jsou hloupí a budou platit o pár stovek více.
id
hodnocení

Mobil je na moje jméno, ale používá jej 80 letá paní v Domě s pečovatelskou službou. SMSky psát neumí,internet nepotřebuje. Jiného poskytovatele nemůže mít z důvodu špatného příjmu a já nevím, zda by nešlo nasmlouvat nižší částku. Třeba se to někomu podařilo a dá vědět.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]