Nejste přihlášen/a.
Chci se zeptat, zda je tady někdo, kdo kouří normální cigarety a ještě k tomu IQOS. Jen IQOS mu prostě nestačí.
Já kouřím denně tak 5-6 klasických cigaret a pak doma v bytě IQOS a musím říci, že i přes smrad a sucho v ústech, ho kouřím čím dál více. Dříve to byly tak 5 náplní, dnes již je to 10. náplní. Myslíte, že i v IQOSU je více nikotinu, než v normálních cigaretách? Je nikotion sám o sobě nějak škodlivý?
Jaký máte na IQOS názor?
Už jsem to tu asi psal, prostě hulit elektronickou cigaretu (včetně IQOS) je jako lízat slečnu přes kalhotky...
Není nad červený Marlboro...
Jinak nikotin sám o sobě nijak zvlášť škodlivý není, pouze vyvolává závislost...
Bejvávalo. Marlboro je dneska hnus jako všechny ciigarety. Kouřím už jen balený tabák a ušetřím ještě k tomu tak 1/3 financí. Ty cigarety něčím smrdí a už dlouho a všechny. Camel a Marlboro taky. Pravé Marlboro chutnají úplně jinak a dáš si jednu a zahulíš si fakt. Ty už se neseženou a ty cíga co měli kdysi v Německu byly fakt dobrý.
Přešel jsem na Iqos z jednoduchého důvodu. Nesmrdím kouřem, nemám žluté prsty, nekašlu a nebolívá mě hlava. Tohle jsou však jediné klady. Závislosti na nikotinu se tím nezbavím ani náhodou a musím se víc kontrolovat, abych nekouřil víc než klasických cigaret. Svých oblíbených Camelek jsem, kvůli restrikcím mohl vykouřit do 10/den. Tady se však musím kontrolovat. Ovšem nikotin je na tabáku vlastně ta nejméně škodlivá složka. Zkoušel jsem i e-cigarety - hnus. Takže, dle mého názoru pro kuřáka nejmenší zlo.
Nikotin zužuje cévy, zhoršuje prokrvení včetně chabější erekce, ale zvyšuje hladinu serotoninu v mozku. Serotonin má pozitivní vliv na náladu, výkonnost a soustředěnost. Nicméně jde o látku způsobující závislost. Na druhou stranu jde o nejméně škodlivou látku v tabákovém kouři. Takže se musí každý rozhodnout jak se svým tělem naloží. Já jsem po x marných nekuřáckých epizodách rozhodl pro nahřívaný tabák, snad mě nezabije dřív než klasické cigarety,
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.