Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

IQOS x klasické cigarety - názor

Od: michal12 odpovědí: 5 změna:

Chci se zeptat, zda je tady někdo, kdo kouří normální cigarety a ještě k tomu IQOS. Jen IQOS mu prostě nestačí.

Já kouřím denně tak 5-6 klasických cigaret a pak doma v bytě IQOS a musím říci, že i přes smrad a sucho v ústech, ho kouřím čím dál více. Dříve to byly tak 5 náplní, dnes již je to 10. náplní. Myslíte, že i v IQOSU je více nikotinu, než v normálních cigaretách? Je nikotion sám o sobě nějak škodlivý?

Jaký máte na IQOS názor?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

aroner
hodnocení

0x
Kuřák jsem dost velký, ale když jsem vzal do huby iqos, tak jsem těch náplní vyhulil o hodně více než cigár. Protože iqos můžu hulit kdekoliv, to je celý důvod si myslím.

jezevec*
hodnocení

0x

Už jsem to tu asi psal, prostě hulit elektronickou cigaretu (včetně IQOS) je jako lízat slečnu přes kalhotky... :-D
Není nad červený Marlboro...
Jinak nikotin sám o sobě nijak zvlášť škodlivý není, pouze vyvolává závislost...

pavelpavel*

Bejvávalo. Marlboro je dneska hnus jako všechny ciigarety. Kouřím už jen balený tabák a ušetřím ještě k tomu tak 1/3 financí. Ty cigarety něčím smrdí a už dlouho a všechny. Camel a Marlboro taky. Pravé Marlboro chutnají úplně jinak a dáš si jednu a zahulíš si fakt. Ty už se neseženou a ty cíga co měli kdysi v Německu byly fakt dobrý.

attila1922*
hodnocení

0x

Přešel jsem na Iqos z jednoduchého důvodu. Nesmrdím kouřem, nemám žluté prsty, nekašlu a nebolívá mě hlava. Tohle jsou však jediné klady. Závislosti na nikotinu se tím nezbavím ani náhodou a musím se víc kontrolovat, abych nekouřil víc než klasických cigaret. Svých oblíbených Camelek jsem, kvůli restrikcím mohl vykouřit do 10/den. Tady se však musím kontrolovat. Ovšem nikotin je na tabáku vlastně ta nejméně škodlivá složka. Zkoušel jsem i e-cigarety - hnus. Takže, dle mého názoru pro kuřáka nejmenší zlo.

attila1922*
hodnocení

0x

Nikotin zužuje cévy, zhoršuje prokrvení včetně chabější erekce, ale zvyšuje hladinu serotoninu v mozku. Serotonin má pozitivní vliv na náladu, výkonnost a soustředěnost. Nicméně jde o látku způsobující závislost. Na druhou stranu jde o nejméně škodlivou látku v tabákovém kouři. Takže se musí každý rozhodnout jak se svým tělem naloží. Já jsem po x marných nekuřáckých epizodách rozhodl pro nahřívaný tabák, snad mě nezabije dřív než klasické cigarety,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]