Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest zad a ruky ve stresu

Od: hjsl odpovědí: 3 změna:

Dobré ráno,

v poslední době si všímám, že mě začne bolet krční a hrudní část páteře a pravé zápěstí ve vypjatých situacích a nebo při řešení problémů. Byla jsem i na masážích, ale ani ty mi neulevily. Předpokládám, že je to signál z mojí hlavy. Máte s tím někdo zkušenost, popř. víte, co to má signalizovat?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Signalizuje to, že se kvůli něčemu stresujete, tudíž máte svaly kolem páteře v křeči a tím vznikají bolesti páteře. Můžete zkusit volně prodejný lék Quajacuran, který má uvolňující účinky právě na svalstvo a páteři by se mělo ulevit. Ovšem budeteli se i nadále stresovat, problémy s páteří se vám mohou vracet.

hjsl
hodnocení

Děkuji, zkusím zajít do lékárny. Stresovat se asi budu i nadále, ale pokud je to v "přijatelné míře", tak bolesti nejsou až tak velké.

liska5

Dovolím si lehce poupravit: Guajacuran. Na noc 2tbl. Uvolňuje svalové napětí způsobené stresem.. Jinak při dlouhodobém vypětí brát Mg+B 6 v jednom.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]