Je mi 11 let a chci jsi vydělat peníze na mobilní telefon ale máma mi dává 40 KČ měsíčně co mám udělat proto aby mi zvýšila kapesné?.Poradite mi? Děkuji fanda
Možná rodiče na tom nejsou moc dobře finančně, když ještě nemáš mobil. Co kdyby si se někde poptal kamarádů, jestli by ti někdo neprodal mobil, který už nepoužívá.Někdy jsou v rodině mobily už odložené, nepoužívané, ale funkční. Třeba by ti máma nějaký koupila, mohl by být levný.
A co babička s dědou? Řekl jsi jim o tom? Bude vysvědčení, třeba ti dají nějaké peníze?
A co sousedi? Teď vše dozrává, zkus se jich zeptat, jestli by někdo nepotřeboval pomoci?
S maminkou zkus promluvit, za jakých podmínek by byla ochotná ti zvednout kapesné? Jaké práce bys mohl dělat za ni a víc jí pomáhat, určitě by snahu a pomoc ocenila..
fand
Mohli by jste mi dát více rad jak si vydělat peníze?
fand
Teď jsem volal babičce a ta říkala že až bude vysvědčení tak mi přispěje ☺
Zkus zlepšit výsledky ve škole. Čeština zjevně není tvoje hobby.
"Je mi 11 let a chci si vydělat peníze na mobilní telefon, ale máma mi dává 40 Kč měsíčně. Co mám udělat proto, aby mi zvýšila kapesné?.Poradite mi? Děkuji Fanda"
Já neblbnu tazateli hlavu,jestli neblbne hlavu on nám,kapesné 40 Kč na měsíc je fakt fantasmagorie,je rozdíl mezi dětskou prací a běžnými domácími činnostmi jako stlaní postele po ránu,to fakt není dětská práce,luxování.mytí nádobí,vynášení odpadků,utírání prachu,to fakt není dětská práce,no a když u domku je zahrádka,tak i sekání trávy není dětská práce.Tazatel uvedl,že rád pracuje,já mu chci jenom umožnit,aby v rámci domácí činnosti posekal trávu a jako odměnu mu chci dát mobil,po kterém tak touží,aby už konečně nebyl out,ale in.
Vlož si sv přání na web www.dám za odvoz.cz, sice se tam více nabízí, ale i mně tam už jednou darovali , co jsem potřebovala, někdo ti určitě pomůže.a dá ti starší telefon, škoda že to čtu a teď, já právě tam už darovala takto dva.
Nemůžeš si vydělat žádný peníze,protože dětská práce je zakázaná.To,že dostáváš 40 Kč jako kapesný na měsíc to myslíš vážně?Chlapci v tomto věku dostávají 300 až 500 Kč na měsíc.Nemáš mobil,ale počítač ano?Ty jenom nemáš ten mobil,kterej právě frčí,a proto si out,viď?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.