Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ANKETA: Cena vstupenky

Od: topr odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, potřeboval bych od vás jednu věc. Chci se poradit o jedné věci. Potřebuji znát, kolik byste přibližně byli schopni dát lístek za vystoupení:

Moderuje: Leoš Mareš
Zpívají, recitují: Rest, Tomáš Weidling*
Doba konání: 5 hodin -> (21:00-02:00)
Kapacita: 700 lidí
Místo: Žebrák, okres Beroun
Pro přirovnání - přesně na tomto míste vystupovala skupina Mirai, vstupenka kolem 250Kč a to hráli pouze oni celou dobu, asi 2 hodiny.

Děkuji předem!

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

2x

Mareš patří k našim nejlepším moderátorům,i když jej slyším zpívat/nezpívat*smich*baví mě,má supr texty,takže tenhle člověk má svou hodnotu.

Dalšího zpěváka neznám a jestli je tohle reklama na jeho vystoupení,bohužel na mě nezabere,nejsem zdejší...ale mám kamaráda,zpěváka,co také pronikl do populární/známé hudby,má za sebou kus práce,stálo to hodně peněz,vytrvalosti (Habera jej vyhodil za Superstar 3x a stejně nakonec uspěl sám a jinde) Také místo konání táhne...proto bych neměla problém dát tuhle cenu.

...a at si kamarád vymyslím pseudonym,pod tímhle jménem se moc nechytne.Mě to teda zní blbě,špatně se to čte...;)

topr
hodnocení

*Tomáš je můj kamarád, moc lidí ho nezná, ale je opravdu talentovaný a potřebuji, aby ho lidi trochu více poznali.
Bude tam i slušný DJ

hodnocení

0x

Leoš Mareš je myslím zbytečně drahý a já osobně a těžko i někdo další z naší velké rodiny by na něj šel,byť jako jen na moderátora.Ať zkusí pan tomáš dát ukázky svého umění na FB ať lidé mají aspoň trošku ponětí za co by měli dát peníze.

hodnocení

0x
Hlavně si cenu vstupného nastavte tak, ať z toho není ztráta.
Třeba nepřijde 700 lidí ale jen 500 a je tam sekera hned.

hodnocení

0x
Já bych za to nedal ani pětikorunu. Ale je hodně lidí co by na Mareše dali poslední co mají.

mot
hodnocení

0x
byl bych schopen dat klidne milion, ale ochoten ne. Uprime ani zadarmo bych tam ne jel, neznam ani jednoho z vystupujicich.

lidus*
hodnocení

0x

Mareše nemusím a toho druhého vůbec neznám, tam bych za peníze nešla. Proč berete drahého Mareše, to musíte prodělat i kdyby jste nechtěl. Nechápu, ti umělci snad mají manažera, pak musíte spočítat co zaplatíte a rozpočítat na vstupné, lidé nepřijdou a tak to holt zaplatíte ze svého. Tak do toho bych nešla ani náhodou

hodnocení

0x

K ceně vstupenky s nevyjádřím, na podobnou akci bych nešla ani zadarmo. Ale trochu vím, co všechno je potřeba při pořádání různých vystoupení zařídit a zaplatit. Účinkující ( jednotlivci i skupiny) si předem stanoví cenu, za jakou vystoupí. Pak mohou mít požadavky na vybavení šatny či jiného zázemí. Poskytuje se jim základní občerstvení, někdy nocleh. Organizátor dále platí pronájem prostor (kulturní dům, divadlo) nebo při vystoupení venku musí zajistit podium a aparaturu, to minimálně s plátěným krytím, kadibudky. I odebraná elektřina bude něco stát. Musí se zajistit plakáty a jiná reklama. Za úklid prostranství po akci je rovněž potřeba zaplatit. Všechny jisté i předpokládané náklady se musí sečíst. Od toho součtu se pak odvíjí cena vstupenky. Kdo pořádá více akcí (kulturní dům), si může dovolit na některé akci tratit, protože na další vydělá. Hledání sponzorů je v každém případě velmi vhodné až nutné.

Vám doporučuji se v raperském prostředí ptát, kolik obvykle stojí vstupenka ve velkém městě a v malém městě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]