Ahoj,prosim poradte mi,co dát příteli k narozeninam. Zname se chvili,par tvoříme asi měsíc,je nam spolu krasne,stejné zájmy,pohled na svet atd atd. Chci aby jeho narozeniny byly dokonale a ja mu udelala radost. S jeho rodinou se chci domluvit na překvapení-ze udelam prepadovku,ale to s touto otázkou příliš nesouvisí. Přítel je vojak,zeleny mozek a cokoli s touto tématikou je pro neho jako dělané- tisic knih,ruzne vesty,odznaky,ja nevim co všechno-prd tomu rozumím. Chci se poradit s jeho rodici o dárku,ale chci se zeptat i vas jestli náhodou nemate dobry nápad,co dat mlademu do vojny zažranému klukovi co miluju sport. Děkuju za jakoukoliv radu
Kupte si oblečení ať je z Vás vojanda jak má bejt, popřejte mu a dejte mu nejsladší pusu na světě. Když uvidí svojí holku ve vojenským, půjde do kolen.
Já bych do toho rodinu nezatahovala. Po měsíci známosti mi to připadá zvláštní. Zdá se mi lepši udělat si oslavu jen ve dvou. Koupit lísky na něco jemu blízkého a pak si rezervovat někde společnou večeři. I když ty vojenské hadry na Vás, to je zajímavý nápad. Maskáče se dají sehnat.
Nějak si protiřečíte. Máme stejné zájmy a jeho zajímají vojenské věci- prd tomu rozumím.
Pár tvoříte měsíc a zrovna moc pěkně se o příteli, zeleném mozku, nevyjadřujete. Proč honosné dary a okázalou oslavu? Kupte mu třeba kvalitní nůž, nemyslím do kuchyně.
Podle vyjadřování jsi ještě taková "husička". Kup mu CD s nějakou hudbou, co jej zajímá a to stačí. A rodiče do toho netahej. Po měsíční známosti tě ani nemusí ještě znát. Na to je dost času, pokud vám to vydrží.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.