Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blesk? Bouřka přece nebyla

Od: ladinpraha* odpovědí: 9 změna:

Moje kamera zaznamenala dnes ve 4 ráno záblesk cca ve směru Cukrák. Bouřka přece nebyla, tak mě napadá voda a nějaká trafačka. Nebo něco jiného?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Toto neumím vysvětlit, ale už nějakou dobu vzpomínám, jak se v létě, za svitu hvězd na jasné obloze blýskalo. Táta říkal, že se "blýská na časy". Víte někdo, co to bylo a proč to už nebývá?;) Ladine, omlouvám se, že se vám takhle vtírám do otázky svou otázkou.

bleskac

Blýskání na časy je když jdou blesky z mraku do mraku a nikoliv mezi zemí a nebem. Pokud je bouřka za obzorem,můžete vidět záblesky světla i při jasné noční obloze.

hodnocení

0x

Blesk z čistého nebe.

hodnocení

0x
Kousek od Prahy bourka byla..

greenbull*
hodnocení

0x

Dobrý den, blesků bylo více než dost. Podívejte se na odkaz a vyberte cas. Nezapomňte si přečíst poznámku o udávaném čase.

cobrak*
hodnocení

0x

No to je přeci jasné. Bylo to U.F.O.! Ne, já jsem taky dnes viděl blesky a žádné hromy. Asi to bylo někde dál.

ladinpraha*
hodnocení

No jo, fakt byla. Ale kamera zaznamenala jenom tenhle jeden. Proto mi to bylo divné.

olaf71*
hodnocení

0x

v Říčanech byla bouřka jako blásen ve 4 ráno. cca.20km od Cukráku

hodnocení

0x

U nás na Vysočině kolem 5 hod. dnes ráno bouřka a liják.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]