Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se přidat k Anonymous

Od: mattycz odpovědí: 11 změna:
Dobrý den, mám otázku zda nevíte o nějaké radejak se dostat mezi lidi (Anonymous).
Dekuji za rady a typy.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

anon65534
hodnocení

0x

Řekni mi co nebo kdo si myslíš že jsou Anonymous? (to je fakt důležité protože jinak se k nim nikdy nepřidáš)

mattycz
hodnocení

Ano je to komunita proto zneužívání lidi a proto týrání zvířat
berger*
No,pokud o ANON víš tohle - komunita proto zneužívání lidi a proto týrání zvířat - tak to asi radši vzdej.
anon65534

Aha a proto se k nim chceš přidat?

elane

To je tak, když chyby v textu úplně obrátí význam věty.

Slova "proto" v textu tazatele zaměňte za "proti" a budete rozumět, co chce říct. *smich*

Jak se zdá, mattymu na odpovědi ani moc nezáleží, když se neumí ani srozumitelně zeptat.

berger*

Elane,teď jste mě dostala. Přemýšlel jsem,jak to obrátilo smysl věty. Mezera do slůvek "proto" a málem jsem se smíchy zřítil...*smich*

anon65534

Aha no XD teď už mi to dává smysl

elane
hodnocení

0x

Tak to jsem fakt sama zvědavá, jestli sem na stránky Poradny chodí někdo z Anomymous a jestli poradí, jak se mezi ně dostat. Osobně myslím, že se "scházejí" někde jinde. Ale třeba se mýlím. ;)

mot
malo se to vi, ale hodne jejich clenu sem chodi.
Podle mě se neznají ani mezi sebou. Snad jen prezdivkami. Na pivo spolu asi nechodí :)
burgerstan
@mot to skoro zní jako kdyby někdo něco naznačoval...*zmateny*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]