Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč nedělat Gigola

Od: mattycz odpovědí: 9 změna:
Zdravím.
Je mi 20 a chtěl bych se stát gigolem, co mám pro to udělat. Napadlo mě to když jsem byl v tísni e situaci a někdo mi řekl že vydělávají 2x-4x více než v normální práci, poradíte mi jak a co bych pro to měl dělat?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x
Na gigola musíš mít postavu ksicht dobrej žaludek a musíš ho umět postavit i když zákaznice nebude zrovna dle tvého gusta
Neni to o tom že budeš doprovázet jen mladý a krásný baby
Vem si že si tě obědná postarší rozměrově širší paní s přetočeným tachometrem a na nákým večírku se třeba naleje a pak bude chtít sexuálně ukojit
Dovedeš si představit co to je když taková stará stodola chytne?*smich*
Zvlád bys jí uhasit? *smich*
Myslíš že by to za ty peníze stálo?
liska5

Vy jste ale Ďábel!*cert* Ovšem, máte recht.

S tím tachometrem a stodolou jste zabodoval*haha*

culdabulda1*

to je fakt - mladý a hezký ženský gigola nepotřebují - ty potřebují kořena, který by platil jim ... takže se připravte na ty "ostatní" *smich*

:-D budoucí gigolo ať se připraví na to, že musí být vždy připraven a při chuti;) i na nechutnou bábu.
janm*

"Náramný břink a ryk a řev, ty báby mají bujnou krev ! (Faust) *smich**smich**smich*

berger*
hodnocení

2x

No já zírám. Zdejší ženy mě poněkud překvapily už ve vlákně "Milé dámy" a teď nechápu opět. Já si vždy myslel,že gigolo znamená "profesionální společník". Čili člověk,který je schopen ženu doprovodit do společnosti,na večeři,případně všude tam,kde žena chce jít a není žádoucí,aby byla sama. Bude jí poskytovat to,co jí doma chybí - pozornost,porozumnění,obdiv. Jistě,může to být i o sexu,ale to není nutné. Takže od gigola bych očekával inteligenci,znalost společenských pravidel,schopnost konverzovat,bavit partnerku a obecně se o ni postarat. Samozřejmě musí dobře vypadat,protože reprezentuje. Myslím,že to není jen prostitut...

doplněno 18.06.19 18:59:

ach jo,porozumění... Jdu někam za roh dát si pár facek *hi*

culdabulda1*

ale i tak - i "porozumění" má své meze. Co když "vyfasuje" nejen ošklivou, ale ještě i hloupou, která se navíc bude domáhat i porozumění v posteli. Ale myslím, že si "dobře zavedení" gigolové mohou své společnice asi vybírat. :)

hodnocení

0x

@culdabulda1 - mladý a hezký ženský gigola nepotřebují - ty potřebují kořena, který by platil jim
Příroda má ráda symetrii *smich2*

lucie*
hodnocení

0x

Ženské si mezi sebou poví vše,každý detail,takže pokud Vám chybí šarm,inteligence,etiketa a případně i centimetry nebo zkušenosti"v kalhotách",tak tuhle práci neshánějte.

Tím,že ten člověk vydělává 2-4x více,musí i nabízet více.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]