Nejste přihlášen/a.
to je fakt - mladý a hezký ženský gigola nepotřebují - ty potřebují kořena, který by platil jim ... takže se připravte na ty "ostatní"
No já zírám. Zdejší ženy mě poněkud překvapily už ve vlákně "Milé dámy" a teď nechápu opět. Já si vždy myslel,že gigolo znamená "profesionální společník". Čili člověk,který je schopen ženu doprovodit do společnosti,na večeři,případně všude tam,kde žena chce jít a není žádoucí,aby byla sama. Bude jí poskytovat to,co jí doma chybí - pozornost,porozumnění,obdiv. Jistě,může to být i o sexu,ale to není nutné. Takže od gigola bych očekával inteligenci,znalost společenských pravidel,schopnost konverzovat,bavit partnerku a obecně se o ni postarat. Samozřejmě musí dobře vypadat,protože reprezentuje. Myslím,že to není jen prostitut...
ach jo,porozumění... Jdu někam za roh dát si pár facek
@culdabulda1 - mladý a hezký ženský gigola nepotřebují - ty potřebují kořena, který by platil jim
Příroda má ráda symetrii
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.