Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ženy v běhu ke stažení za poplatek

Od: lulda odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, nevíte, kde bych stáhla nebo zkoukla online za poplatek film Ženy v běhu? Ten film už je natočen dost dlouho a furt nikde nic. díky
Ženy v běhu ke stažení za poplatek

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

loool
hodnocení

0x
Někdy trvá půl rok i rok než se film objeví online. Ženy v běhu jsou moc nový film.

lee*
hodnocení

0x
Cesky film. Vetsinu americkych filmu je mozne stahovat jeste v dobe, kdy jsou u nas v kinech. Trochu nechapu tu politiku CZ filmu. Sem tam bych si i rada koupila treba DVD, ale za 500kc rok po odvysilani v kine je fakt mazec... Zeny v behu jeste nemaji ani dany termin na dvd. Nechapu...

hodnocení

0x

Taky na ten film čekám a zatím marně. Promítali ho v kině pro důchodce. Je to odpolední představení za 60 Kč. Bylo plně obsazeno. Tak jsme jeli ještě jednou na normální představení, 120 Kč, večer. Bylo obsazeno také. Tak jsem to vzdala.

Ráda bych film Ženy v běhu viděla, známým se to povedlo a říkaly, že se moc nasmály. Snad se taky dočkáme. Jaga.

Ten film vám radím zkouknout, dcera koupila vstupenky pro sebe a pro mne, je to bezvadný film, nasmály jsme se hodně.

hodnocení

0x

Pokud ještě někdo hledá, tak nyní už to jde stáhnout na řadě míst (pro osobní potřebu).

např. ulozto.cz, fastshare.cz, webshare.cz atd

hodnocení

0x

Manžel si ho dnes stáhl s youtube, já na něm byla v kině. Stáhl ho bez problémů.

lidus*
hodnocení

0x

filmy-ke-shlednuti.net/... Nezkoušela jsem to spustit.

Letos jsem po 30 letech byla na letním kině a hned 3 pátky za sebou. Ženy v běhu, LOvení a Teroristka. Koukat se dá na všechny ale ženy v běhu jsou super oddychovka, bezvadné hlášky a bránice se chvěje smíchem.

Dcera ¨má připojení od Netboxu a ti ho mají ve filmotéce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]