Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
nedalo mi to a rád bych znal znova názor čtenářů na "soutěž účtenkovka" vyhrává vůbec někdo a nebo je to podvod ,kterých je každý den kolem nás plno .Rád se něco dozvím , za odpovědi děkuji. Olin
Vyhrává se, akorát se to nedostane mezi lidi. Existují i profesionální hráči, kteří si mezi sebou vyměňují účtenky, takže mají mnohem větší šanci na výhru. Od manžela kamarád vyhrál tisícovku a dcera zná jednoho, který vyhrál auto.
losy nekupuju,občas dostanu jako dárek a nikdy nic.Otec hrál Sportku snad 20let a nijak nás to neobohatilostejné štěstí jako v Učtenkovce,takže máme štěstí asii v lásce
Ahoj, já neznám nikoho, kdo by vyhrál ani tu stovku a znám spoustu lidí co účtenky registruje. Myslím si, že je to tak, že napřed nechali pár lidí vyhrát, aby se to rozneslo a teď jen lidi zdarma pomáhají finančáku. Udělali jsme pokus minulý měsíc. Registrovalo nás cca 50 rodin a dávali jsme všechny účtenky i od známých a nikdo nic. Máme jasno.
Zapomněla jsem napsat, že pokračujeme ve vkládání účtenkovek ještě tento poslední měsíc - 7, jak jsem psala, že je nás dohromady cca 50 rodin, a o výsledku vás budu informovat. Pokud opět nikdo ani tu stovku, tak je to podezřelé. Každopádně napíšu. Napište také, pokud se vám podaří aspoň ta stovka.
Zdravím, dle mého je to naprogramovaný tak, že počítač vybere kódy, které jsou zaregistrovány od prodavačů, ale nejsou zaregistrovány od kupujícího- druhá strana. No a ty nížší ceny se něco dá, aby to nevypadalo blbě. A ten podvod se dá zřejmě také udělat. Naprogramovat kód na to auto, velké peníze . Zrovna tak si myslím že je to se sportkou, naprogramuje se, aby se vytáhly nejnižší výhry. A když padne víc, nevěřím , že to je obyčejný člověk. Prostě hrací bednu neoblafnete, ano ona někomu pustí, ale né tolik, aby nevydělávala. Programy, to jsou mašinky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.