Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Účtenkovka, vyhrává někdo?

Od: autobus® odpovědí: 26 změna:

Dobrý den,

nedalo mi to a rád bych znal znova názor čtenářů na "soutěž účtenkovka" vyhrává vůbec někdo a nebo je to podvod ,kterých je každý den kolem nás plno .Rád se něco dozvím , za odpovědi děkuji. Olin

26 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mot
hodnocení

3x
hlavni vyherce je financak:)

hodnocení

1x

Vyhrává se, akorát se to nedostane mezi lidi. Existují i profesionální hráči, kteří si mezi sebou vyměňují účtenky, takže mají mnohem větší šanci na výhru. Od manžela kamarád vyhrál tisícovku a dcera zná jednoho, který vyhrál auto.

Každá účtenka jde registrovat jen jednou.

Myslel to tak, že si nasbírají víc účtenek v jednom obchodě a dni a vymění si je.

lucie*
hodnocení

1x

...vyhrála jsem 4x100kč a ted už víc jak rok nic...,ale ani nečekám,nikdy jsem nevyhrála ani zajíce v tombole,asi mám štěstí v lásce.*srdce*

hodnocení

1x

Mám každý měsíc dvě až tři stovky účtenek. Vyhrál jsem asi 4x100.

jana1973

Já jsem také vyhrála 4 x 100,- Kč. Myslím si, že to je podvod...

nox®
Nejsou statisíce, takže je to podvod?

zdenka1
hodnocení

1x

Zdravím, takže vůbec nic. Končíme. Já osobně nebudu dělat někomu zdarma udavače.

Mějte se hezky a přeji hodně štěstí.

Zdenka

Jakého udavače, každý tam "jede" za své. A vlastně ani nemusíte jméno uvádět. Až v případě výhry a to už by asi tak nevadilo.

etana*
hodnocení

1x

Berňák vás stáhne o daně, které mu pomáháte evidovat a pak vám z vašich vlastních peněz utrousí stovku. Gratuluji.

Žádné další daně neplatím, zase jeden chytrej.

hodnocení

0x

Vnuk vyhrál stovku. Tedy sto korun. Pak to nechal plavat, ta práce za ten výdělek nestojí. Jinak jsem o nikom neslyšela, že by vyhrál. Buď je to tajné, nebo tam kromě pár těch stokorun žádné výhry nejsou, jen to má obalamutit lidi. Jaga.

wanesa*
hodnocení

0x

Já vellký kulový.Už tomu nějak přestávám věřit.Píšu všechny účtenky skoro celé rodiny po celou dobu,co účtenkovka funguje a ani ta stovka ,nic...*nene*

pilous
hodnocení

0x

A kdo jste vyhráli na los, když ne na účtenkovku.

wanesa*

Já ,a několikrát i kdayž nejvyšší výhra 1000Kč ale aspoň něco...

lucie*

losy nekupuju,občas dostanu jako dárek a nikdy nic.Otec hrál Sportku snad 20let a nijak nás to neobohatilo*smich*stejné štěstí jako v Učtenkovce,takže máme štěstí asii v lásce

zdenka1

Ahoj, já neznám nikoho, kdo by vyhrál ani tu stovku a znám spoustu lidí co účtenky registruje. Myslím si, že je to tak, že napřed nechali pár lidí vyhrát, aby se to rozneslo a teď jen lidi zdarma pomáhají finančáku. Udělali jsme pokus minulý měsíc. Registrovalo nás cca 50 rodin a dávali jsme všechny účtenky i od známých a nikdo nic. Máme jasno.

liska5
hodnocení

0x

Zrovna včera mi řekl bratranec, že sbírá účtenky. Prý už jednou vyhrál tisícovku a rád by ještě...

zdenka1
hodnocení

0x

Zapomněla jsem napsat, že pokračujeme ve vkládání účtenkovek ještě tento poslední měsíc - 7, jak jsem psala, že je nás dohromady cca 50 rodin, a o výsledku vás budu informovat. Pokud opět nikdo ani tu stovku, tak je to podezřelé. Každopádně napíšu. Napište také, pokud se vám podaří aspoň ta stovka.

hodnocení

Dobrý den,

děkuji všem kdo mi odpověděl na dotaz . Z odpovědí mě zaujal názor paní Zdenky1 o hromadném zasílání účtenek. Již to co každý měsíc nabízí za výhry? kde a z čeho by to brali? To mě utrzuje, že je to lumpárna,hraji od spuštění "loterie" a jako paní Z. 7 končím. S pozdravem Olin

lucie*
hodnocení

0x

Dneska výhra 100kč;)

jannavratil

Zdravim ja jsem vyhral na stírací los za 20 kč"- 10, 000kč a na učtenkovku velke prt, hraji ji už dlouho.

maryl
hodnocení

0x

Zdravím, dle mého je to naprogramovaný tak, že počítač vybere kódy, které jsou zaregistrovány od prodavačů, ale nejsou zaregistrovány od kupujícího- druhá strana. No a ty nížší ceny se něco dá, aby to nevypadalo blbě. A ten podvod se dá zřejmě také udělat. Naprogramovat kód na to auto, velké peníze . Zrovna tak si myslím že je to se sportkou, naprogramuje se, aby se vytáhly nejnižší výhry. A když padne víc, nevěřím , že to je obyčejný člověk. Prostě hrací bednu neoblafnete, ano ona někomu pustí, ale né tolik, aby nevydělávala. Programy, to jsou mašinky.

etana*
hodnocení

0x

Úplně vás všechny lituju, že nedostáváte z rozpočtu za svou spolupráci ani tu pitomou stovku:)

72mona3*
hodnocení

0x

Minulý týden se mi opět jeden pán chlubil, že vyhrál stovku. Ale říkal, že podmínkou je zajet pro ni do Prahy. To nějak nechápu*co*M.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]