Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můžu to nosit samotný? Spěchá!

Od: bolg odpovědí: 17 změna:

Ahoj, mám takovej maskáčovej komplet, dneska si ho chci vzít na pokračování na fesťáku protože vypadá supr. Jedeme asi za dvě a půl hodiny tak to spěchá, takže:

Můžu si ho kvůli vedru nosit celej úplně jen samotnej (úplně na ostro), nebo se to nemá? Ohrnu kdyžtak nohavice a rukávy. Kdyžtak co myslíte jak to bude vypadat? Je to v pohodě a budu vypadat cool?

Můžu to nosit samotný? Spěchá!

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

0x

Myslím, že u tohohle je jedno, jestli pod tím něco máš nebo nemáš. I když vyhrneš rukávy a nohavice, i tak Ti bude hic. Možná po bouřce to bude lepší. Prostě letní to moc není.

liska5

Do budoucna si pořiď tu maskáčovou vestu, co má hodně kapes*frajer*

Já to řešila černou koženou ledvinkou, myslím kam peníze, mobil a doklady.

bolg
hodnocení

Sakra, právě tadyto má taky spoustu kapes že se do nich všechno vejde a nepotřebuju žádnej bátoh, a ten vršek je lehčí než ta vesta i mikina.

mot
hodnocení

0x
a kam das polni lopatku?

bolg
hodnocení

na co, maj tam toitoiky*smich*

bolg
hodnocení

A jen ty maskáče bez vršku?

doplněno 15.06.19 13:49:

a k tomu tu vestu?

hodnocení

0x
To je hrozný oblečení. Sexy a cool mi to nepřipadá. Spíš hot. :O V tomhle holku nesbalis. Vypadáš jak voják. Vidím jednoho pána v podobném oblečení pokaždý, když ho potkám. Jinak se obléknout asi neumí.
berger*

Nevypadá jako voják. Ještě jsem neviděl vojáka,který by měl na maskáčových kalhotech vyžehleny puky. *haha*. I když,nevím,jak to bere naše současná armáda,třeba je mají...

hodnocení

0x

Co je to za fesťák?

doplněno 15.06.19 14:02:

A tam se jezdí v maskáčích? *modla*

Asi už jsem fakt starej. No nic, jinej kraj, jinej mrav, jiná doba.

To není kritka, jen pohled z druhého konce galaxie :-D.

bolg
15.06.19 13:58
hodnocení

votvírák

hodnocení

0x
Tazatel už je na cestě takže jen poznámka, že pokud bude mít tuhle parádu naostro a bude mu horko, jakože určitě bude, tak nazdar:-D

berlion
hodnocení

0x

Mně to připomíná toho amerického vojáka z Afgánistánu ze seznamky, no trochu je mladší.*smich*

hodnocení

0x

Pokud to má impregnaci,rozhodně ne na holé tělo

bolg
hodnocení

0x

Takže nakonec to bylo všechno jinak, jen šortky a kšiltovka. Mikina kolem pasu místo deky. To bylo hrozný vedro*slunce*, ale pak se tam spustil slejvák a v noci to ukončili úplně.

liska5

Ale vyšlo to a máš zážitek! *frajer* Příště už budeš mít odhad.

A udělal jste dobře. Hlásili v rádiu, že Votvírák museli ukončit.
bolg

Jj, DJ najednou přerušil muziku a do mikrofonu zahlásil že dostal oznámení že Votvírák končí.*sok*

Takže hezky v dešti šlapat v loužích domu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]