Nejste přihlášen/a.
Myslím,že by se měly konat protestní akce pro zpětné a okamžité navrácení této zrůdy do vězení. Několikanásobná vražedkyně je propuštěna na svobodu, jenom proto, že ve vězení otěhotněla. To by jí spíše mělo ještě přitížit a ne aby byla omilostněna. Je to jako by zákon plivl na všechyny ty postižené rod.příslušníky, kterým ta p... někoho zavraždila. Co když, že už cestou z vězení někoho zardousí.
Souhlasil bych s tím,že ji vypustili z klece. Ovšem s podmínkou,že na krku bude mít nesundatelný obojek,který bude hlásit její polohu. A moc by se mi líbilo,kdyby se k těmto datům nějakým omylem dostali pozůstalí po obětech... To už by asi do basy zpět nenastoupila.
Já jsem ale četla, že na svobodě se vůbec nebude muset nikde pravidelně hlásit. Policie nemá zákonný důvod omezovat ji na svobodě. Přesně tato věta je v článku na netu.
Co z toho plyne? Podle mě to vyklopí, nechá to, ať si s tím ostatní poradí (adopce či kojeňák) a vesele si zmizí kdekoliv za hranicemi. Ten její partner má smůlu, ten si to musí odsedět, u něj podobná možnost není.
Jen by mě zajímalo, jak se jí povedlo otěhotnět v ženské base. Že by něco jako četařka Babinčáková z Tankového praporu?
Ženy, které mají problémy s otěhotněním bych nehonila někde po umělých oplodněních. Zavřela bych je na čas do královéhradecké věznice a pak bychom jen koukali, jak by je všechny za čas pouštěli s úsměvem a s bříšky. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.