Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Je mi čtrnáct let, za rok dělám přijímací zkoušky, proto se už poohlížím po nějakých středních školách.
Už od mala jsem se chtěla stát veterinářkou. A proto bych se chtěla zeptat, zda nevíte, jaký může mít přibližně veterinář plat nebo jak je na tom finančně? (veterinář se soukromou ordinací.)
Zajímalo by mě to, jelikož chci v budoucnu dost cestovat a k tomu jsou samozřejmě peníze potřeba (pokud si tedy na dovolenou nechci šetřit x let).
Samozřejmě vím, co práce obnáší a že plat na praxích je velmi nízký. A že to bude stát spoustu úsilí a ne vždy to bude takové, jaké si to malé dítě představuje.
Děkuji za odpovědi.
Tallia.
Je mi čtrnáct let, za rok dělám přijímací zkoušky, proto se už poohlížím po nějakých středních školách.
Už od mala jsem se chtěla stát veterinářkou. A proto bych se chtěla zeptat, zda nevíte, jaký může mít přibližně veterinář plat nebo jak je na tom finančně? (veterinář se soukromou ordinací.)
Zajímalo by mě to, jelikož chci v budoucnu dost cestovat a k tomu jsou samozřejmě peníze potřeba (pokud si tedy na dovolenou nechci šetřit x let).
Samozřejmě vím, co práce obnáší a že plat na praxích je velmi nízký. A že to bude stát spoustu úsilí a ne vždy to bude takové, jaké si to malé dítě představuje.
Děkuji za odpovědi.
Tallia.
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
2x
Dobrý veterinář má plat velmi...velmi slušný.
Ale dobrý veterinář, by se na plat ptát neměl...a v určitých okamžicích by měl dělat i "zadarmo".
¨Zcela nejdůležitější musí být vztah a láska ke zvířatům...potom dlouho, dlouho nic...a tak na 289 místě plat...
0x
@tallia - Než se začnete zajímat o plat, starejte se o to, kde "veterinář se soukromou ordinací" vezme na její zařízení.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]