Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Eseróčko je v dnešní době rozumné mít?

Od: luxpe odpovědí: 6 změna:
Ahoj,
poraďte mi prosím zda je dobré v dnešní době mít eseróčko kolik co stojí jaké jsou prvopočáteční poplatky a budoucí poplatky na co si určitě dát pozor a v čem je ideální podnikat. Díky za vaše typy a rady.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mot
hodnocení

0x
tak bud ho potrebujete/chcete nebo ne. nerozumim vasemu dotazu.

dane
hodnocení

0x

V čem je dobré podnikat?

V tom ,co umíte lépe než ostatní. Zbytku dotazu nerozumím. Na co chcete eseročko, když nevíte v čem podnikat? Víte vůbec co to je?

mot
uz vim, protoze podnikatele preci vsechno kupuji bez dph, davaji vsechy vydaje do nakladu a odecitaji z dani.

luxpe
hodnocení

Hm.. neobdržel jsem od nikoho neobdržel rozumnou odpověď.
Samozřejmě, že nelze rovnou podnikat bez DPH je vidět, že v tom se nevyznáte přiznám se, že ani já, proto jsem položil dotaz. V Praze a ve středních Čechách budu zajišťovat linkovou autobusovou dopravu.
dane

Abyste mohl obdržet rozumnou odpověď, musel byste napřed napsat rozumný dotaz. Ten váš to určitě není.

danys*

Nediv se, že nedostaneš fundovanou odpověď, když je tvůj dotaz na úrovni žáka páté třídy zvláštní školy

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]