Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Osobní hygiena na plovárnách

Od: betonova® odpovědí: 16 změna:

Na každé plovárně je tabulka upozornující že před vstupem do bazénu se máme osprchovat.Toto jsem učinil a po chvilce ve vodě jsem viděl postavu od hlavy po paty zahalenou jakýmsi hábitem která tuto informaci ignorovala.Nevím jestli to byla žena nebo muž a nikoho to nezajímalo.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

3x

Když to vezmeme kolem a kolem, myslíte že ostatní lidé jsou zářným příkladem osobní hygieny? A že se před vstupem do bazénu opravdu pořádně umyjí mýdlem a to všude? Tak si někdy ty lidi pořádně prohlídněte. Chodím na bazén často a bývá to panoptikum hrůzy. Paty s takovým nánosem kůže a takovými prasklinami, že by se tam daly sázet brambory, plíseň na nehtech a dokonce jsem plavala vedle paní, co přestože byla kromě hlavy celá pod vodou, neuvěřitelně smrděla. Musela jsem kvůli ní do jiného bazénu, to se nedalo, i když jsem se při plavání s výdechem pod vodu nadechovala pusou. Prostě ne, jako národ nejsme zrovna kovaní v osobní hygieně a stále dost lidí považuje za vrchol hygieny večerní sprchu, co na tom, že byli ráno na stolici. Však otření toaleťákem stačí, ne? Ale člověk nesmí být moc cimprlich, však voda v bazénu je stejně čistější než v přírodním koupališti, kde vyměšují, páří se a chcípají ryby.

Dont drink water, fish fuck in it. *smich*

Už jsem to tu někde psal: Večer tak šest piv, tři panáky a ráno zdravotní cigáro před vchodem do bazénu. A pak hurá do vody. To jsem za chlapem rychle měnil dráhu, jinak bych vrhnul.

Osobní hygiena na plovárnách

liska5
hodnocení

1x

To si musí koupaliště samo pohlídat, nebo skončí ve ztrátě. Po takové zkušenosti jim ubudou návštěvníci. Napište to jim, ať jsou v obraze.

vilik*
hodnocení

1x
Utopená uklizečka?
Nebo osoba, která vylezla v prostěradle po příliš dlouhé době v sauně a zamotala se jí hlava u bazénu?
Nebo snad automechanik, který bral úplatky, až se z toho zbláznil?
A můžete mi vysvětlit, jak si lze všimnout z bazénu, že se někdo před vstupem k bazénu nesprchoval? A šla ta osoba i do vody, nebo třeba jen procházela okolo? Nebyl to náhodou zimomřivý plavčík nebo slečna zabalená do deky, protože jí vadilo, že ji tak očumujete? A co vy, máte čistě vyprané plavky?
Spousta otázek.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, a máte i nějaký dotaz? Víte, že se ona záhadná postava před vstupem do vody neosprchovala? Jak je vidět, tak minimálně jednu osobu to zajímá - Vás. Zdravím!

doplněno 14.06.19 11:13:

Tazatel mohl na českém koupališti potkat mnicha, jeptišku, arabského šejka, zahalenou arabskou ženu, českou stydlivku, recesistu či debila. Případně ještě nikdy neviděl burkiny.

cs.wikipedia.org/...

hodnocení

0x
Cizinci česky neumí, proto si to ani nepřečtou. Pokladní jim to neřekne. Někteří návštěvníci neumí ani anglicky. Někteří cizinci muži chtěli jít do dámských šaten.
doplněno 13.06.19 19:55: Tak jste to měl říct tam a ne to řešit zde.
doplněno 14.06.19 11:46: Tazateli, musíte si zvykat.

@nikc - Někteří návštěvníci neumí ani anglicky.
Některé pokladní taky ne *smich*

liska5

Halt nadešla doba, kdy bude třeba rozmísťovat značky a cedule s požadavky či přeškrtnutou nežádoucí činností...

liska5

Halt nadešla doba, kdy bude třeba rozmísťovat značky a cedule s požadavky či přeškrtnutou nežádoucí činností... Je třeba to říct provozovateli.

hodnocení

0x

Já jenom zírám, že většina odpovědí působí jako že není co řešit. Já tedy vidět takovou "kuželku", jak se řítí do vody, tak stejnou rychlostí z té vody prchám. Divím se, že plavčík nereagoval i když v dnešní době se každý jen přikrčí, aby náhodou nebyl za rasistu. Kdyby Vy jste se u nich doma svlékl do plavek, tak Vás ukamenujou, ale oni se u nás doma nijak nepřizpůsobí, přesto že jsou na návštěvě. A po nás to chtějí? I když my jsme doma?

vilik*
Styl otázky i nezájem tazatele o vlákno mi evokuje typickou otázku, která má jediný účel, rozhádat zdejší přispěvovatele. Proč bychom si tedy měli kazit den?
koldum

Proč rozhádat. Každý napíše svůj názor a nazdar. Někomu se nelíbí zahalení lidé v bazenu, někomu se prostě líbí. Spíše se hádá ten, kterému se to líbí, ale těch moc není.

lucie*
hodnocení

0x

..a vadí Vám hábit nebo tušení,že se asi neosprchovala?věřte,že spoustě lidí nestáčí jen oplach vodou,takže to jestli měl někdo hábit určitě není důvod podezírat jej,že je špinavější než ostatní.

hodnocení

0x

Stejne tam lidi smrkaji, curaji, zvraceji, odlepujou se jim naplasti, chodi tam s umelym vyvodem...

V rybnikach mas zase hovna od kachen, chciply ryby...

V bazenu je to alespon chlorovany a na bradavici na palci na noze jeste nikdo neumrel.

hodnocení

0x

Někteří lidé jsou prostě čuňata a nepomůže nic. Před lety jsme v létě jezdívali do Podkrkonoší. Ve městečku bylo velice příjemné koupaliště. Zašli jsme tam, poprvé a naposledy. Dneska už toto koupaliště neexistuje.

Veliká místnost, pojatá jako dámská převlékárna. V rohu veliký bobek + papír. Když jsem to řekla pokladní, tvářila se neurčitě. Ale když jsme navečer odcházeli, ještě stále to tam bylo.

Pod stromem nedaleko sprch si rozbila tábor parta mladých Poláků. Pivo teklo proudem, rámus, občas kolovala i flaška něčeho tvrdšího. Když manžel zašel do pánských sprch, aby se ochladil, byly celé pozvracené. Už jsme tam nikdy nešli.

Občas jezdíme do akvaparku. Jen málo žen (jak chlapi, nevím) se před použitím bazénů omyje pořádně mýdlem a bez plavek. Zažívám často, že se tam drbu, na sobě kopce pěny a kolem mě chodí dámičky úplně suché rovnou do bazénů. A přitom je tam cedule jako vrata.

Je to prostě v každém člověku, jak umí vyhovět přání koupaliště. Někdo se neumyje a možná myslí, že to nechá odmočit až do bazénu.*blee* A ještě si přitom vypere ten svůj mundúr. Jaga.

Já zažila koupaliště bez nefungujících sprch v Čakovicích. Bylo to tam fuj ble. Tak jsem jednoduše odešla. A ještě navíc takoví spindirove lidé. Prostě jsem se tam toho stitila. Třeba je to tam dneska lepší. Bylo to před pár lety.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]