Nejste přihlášen/a.
Zkusím tu provést menší marketingový experiment. Jaké emoce ve vás vzbuzuje tato fotografie? Popište, co se vám líbí, co se vám nelíbí.
https://www. Instagram. Com/p/bm5ak3abyho/
Skoro žádné emoce. Kdybych listovala časopisem a toto našla, přejdu dál bez zájmu. Ale když mám zkoumat, tak zkoumám:
Mužně ten člověk nepůsobí. Naaranžovaný sed na něčem vyvýšeném. Proč chlastá sám? Proč vysoko? To jako že ve vyšších funkcích se pije tato vodka?
Jako reklama na alkohol divné, osamocené pití je nejhorší. Spíš než reklama na dobré pití je to informace, kam člověka dovede zoufalství.
Póza toho chlapa mi připadá hodně strojená až křečovitá, spíš by měl být po panáku uvolněný.
Má-li to být reklama na Absolut, tak žádnou touhu koupit to ve mně nevzbuzuje, spíš naopak.
Jestli je to reklama na protialkoholní léčení, tak je málo úderná.
Pokud to není reklama, tak ta láhev mi tam připadá zbytečná.
Vidím jen trhana, či drbana, oblečeného v roztrhaných hadrech, neupravený, potetovaný na rukou i nohou. To opravdu nemusím. Navíc ta láhev - kvůli minulosti nemusím vidět láhve s chlastem, pokaždé si vzpomenu na nepěkné věci.
Pán mi připadá navíc i takový jakoby mastný. To nedbalé oblečení evokuje nečistotu. Nemohu za to. Nevadí mi třeba trempové oblečení v maskáčích, ale když jsou čistí. Tenhle mi opravdu čistý nepřipadá.
Nemám ráda podobné týpky. Hadry s dírami patří do popelnice, i bezdomovci mnohdy vypadají líp. Tetování - vím, že je to dneska móda, ale...
Budete se mi asi smát, ale když chci vidět slušného a dobře oblečeného muže, mám před očima Karla Gotta. A to nejsem jeho velkým fanouškem. Ale ať v mládí, či dnes, pokaždé mu oblečení sekne, vždy dokonale oblečený, v podobných hadrech by určitě nešel ani na trávu králíkům. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.