Dobrý věčer do poradny, dobrý večer do domů poradců. Jmenuji se Matouš, je mi 18 let, pocházím kousek od Prahy a jsem studentem průmyslové školy na oboru elektrotochnika, PC technologie. Vlastním řidičský průkaz sk. B, a pracovní zkušenosti mám na svůj věk bohužel až moc bohaté. Pracoval jsem jako kooperator, operator autobazaru, pracoval jako pomocný strojař ve strojírenské firmě, dělal rozvody po školách, či jednouduše promoval akce. A rád bych své meze posunul o malinko dále a získal nějaké zkušenosti a trochu i ty peníze ve světě, respektive ve státech EU. Ale bohužel nemám nikoho ve svém blízkém okolí, kdo by mi mohl dát nějakou radu, někam mě směřovat, či mi to vymluvil. Každopádně existují naštěstí i jiné možnosti... Rád bych se letošní letní měsíc v srpnu vydal poznat a vydělat nějaky ten chechták do zahraničí. Ovládám na úrovni advanced až native speaker ENG language, pasivně německý jazyk a to samé platí o jazyce ruském. Každopádně bych rád získal typy, kde byste mě, jako studentovi doporučili na měsíc vycestovat, nejlépe k tomu pracovat... Vím, že je mnoho agentur, které tyto možnosti nabízejí, nicméně raději si věci zařizuji sám, pod svými křídly, či bych se raději s někým domluvil osobně na nějakých možostech, a proto hledám například nějaký event, pouze třeba nějakoj výpomoc při různých akcí (autosalony, vystaviste, festy atp), kde bych na chvili mohl uplatnit sebe, uplatit sebe a poznat nové lidi, nové kamarady, ci nové nekamarady... je zde někdo, kdo by o podobných věcech věděl a dokázal by mne někam směřovat? Budu rád za každou ozvěnu. S vřelými pozdravy, Matouš
Ahoj Matouši, zatím ti z vlastní zkušenosti nikdo neodpověděl, tak alespoň posílám odkaz na cestovatelské stránky, kde se jednak dozvíš o práci/brigádě v zahraničí víc, a jednak si tam můžeš s někým podobným dohodnout nebo zeptat na jejich zkušenosti. Držím palce, ať to vyjde:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.