Nejste přihlášen/a.
Dnes jsem viděl u kontejnerů na tříděný odpad přepravku se sklenicemi a měly plechová víčka.
Nevíte co si myslí člověk který tam takový nevytříděný odpad pokládá? Je to normální? Mám chuť uklízet u těch kontejnerů a také to v drobném měřítku dělám, ale nevím co si o tom lidé myslí. Zaměstnávají obce, města někoho speciálního, kdo to uklízí, nebo to dělají městské služby a nebo ta firma, která kontejnery vyváží a v tom autě někdo kdo má dlouhou chvíli když se kontejner vyprazdňuje tak to udělá?
Hodně lidí takto "ukládá" věci, o kterých se domnívají, že by se mohly hodit někomu jinému - a budete se možná divit, ale často se domnívají správně
Jo, známá jednou našla v krabici s spoustou sklenic broušenou mísu, jejíž cena se pohybuje kolem 800 korun.
Nebylo to u mě?já tam ted položila přepravku plnou sklenic s marmeládami a přesnídávkami...no,proč?protože to nikdo s okolí nechtěl,do školek,škol atd to dát nejde a je mi líto to vše vylít a vyhodit.Ti co pravidelně vybírají kontejnery si to rádi odnesli.
...a tak to chodí i s jinými věcmi,které se můžou ještě někomu hodit.I já mám pro děti koloběžku od popelnice
Mě spíše dráždí,jak otevřu popelnici na směsný odpad a tam vidím textil,plasty atd.Vždyt by se to oblečení mohlo dát do tašky vedle popelnice nebo zajít o ulici dál a hodit to do popelnice tomu určené.
Jídlo od kontejneru bych si nevzala nikdy. Snad leda pro slepice a to přesnídávky nejsou, spíš bych si vzala tvrdé pečivo a chleba, kdyby to tam bylo. Ale úmyslně nakukovat do kontejnerů nechodím. Nevím, kdo to chystal, jak čistotný to byl člověk, co do toho dal. A ti, co pravidelně vybírají kontejnery, jak píšete, třeba obsah snědí, ale dál zavářet nebudou a ty sklenice skončí poházené a rozbité někde po lese.
Příště raději zavařit o něco míň, aby se to snědlo. Ale těžko se to odhaduje, také jsem letos vysypala do BIO odpadu 5 sklenic vymočených okurek, které byly asi 4 roky staré. Neodhadla jsem to, stává se. A když se zavaří čerstvé, o ty staré už nikdo doma nemá zájem. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.