Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tipy na dovolenou

Od: vandazahradniko odpovědí: 6 změna:

Ahoj holky i kluci, už zase já *smich*. Chci se zeptat ještě na jednu otázku *palec*. Jak asi víte dovolená klepe na dveře a mi nemáme ještě hotel takže potřeboval bych doporučit hotel v Egyptě, Turecku, Tunisku a Španělsku ale spíše v Egyptě *slunce*.

Podmínky:

1) 5 hvězdiček

2) All-inclusiv nebo ultra All-inclusiv

3) bazén a hotel přímo u moře

4) letecky, Praha

To jsou asi všechny podmínky, prosím i vás názor na hotel a destinaci + fotky jestli máte ;).

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Keď Egypt, tak doporučujem záliv Makadi Bay. Boli sme na 14 dní v Sunwing Waterworld .Úžasná dovolenka, luxus, vynikajúci pomer cena/výkon.

eti.sk/...

nox®
hodnocení

0x
Podle mne není nic jednoduššího, než si otevřít nabídky cestovek, google, tripadvisor a koukat, vybírat. Mě třeba letos zlákalo podívat se někam po vlastní ose, tak jsme vybrali Sardínii, koupili letenky, zarezervovali velice pěkný apartmán, auto na celý týden a v rámci all inclusive si můžeme vyrazit kamkoliv chceme. Po propočítání nákladů jsme na ceně průměrné dovolené klasických destinací, jen předpokládám, že uvidíme více jak narvané pláže a jídelny.
vandatomanova
hodnocení

Ano to je jednoduchý ale já chci i vás názor na hotel a kamarádka si obědnala hotelu přes tripadvisor recenze dobrý hotel 5 hvězdiček když přijeli na místo tak jídlo se nedalo jíst (hmyz v jídelně), v bazénu nebyla voda celý rozbití, moře špinavé i pláž, na pokoji hmyz a myši, nábytek jak na recepci... i na pokoji rozbité na pokoji nebylo světlo ani klimatizace, do koupelny se nedostali...*nene*

hotely které bychom chtěly z rodinou už nejsou volné takže hledáme nové a nevím proč bych se nemohla zeptat furt lepší než malé děti se ptají na pohlavní styk *zed*.

+ chtěla jsem jen hotel doporučit ;)

hodnocení

0x

Zdá se mi, že vybíráte už hodně pozdě, řada těch lepších hotelů už bude obsazená. Navíc letos prý bude díky problémům s leteckou dopravou jen minimum pobytů "Last minut".

My máme vybráno z internetu, zaplacenou zálohu už někdy v polovině prosince 2018. To ještě bylo z čeho vybírat. Ale my vybírali Bulharsko, takže s Egyptem nemohu radit. V tom prosinci tam bylo možností ještě spousta, každým týdnem se to vyprodává. Jaga.

vandatomanova
hodnocení

Boužel se manžel dozvěděl až tenhle pátek kdy bude mýt dovolenou :(

hodnocení

0x

@vandazahradniko - chtěla jsem jen hotel doporučit

Víte, ono se špatně doporučuje - s čím byl spokojen někdo jiný, nemusíte být spokojena vy. A jak píše @babajaga - už je dost pozdě na velké vybírání.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]