Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem ošklivá

Od: lucinka* odpovědí: 10 změna:
Dobrý den. Mám takový problém. Poslední dobou si připadám ošklivá. Jsem docela hubená, ale nelíbí se mi můj obličej. Mám právo na lásku?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, právo ne, ale šanci na lásku má každá - i ta poslední dívka z Ošklivince. Zdravím!

liska5
hodnocení

3x

Tak jste udělala první krok- začínáte nad tím přemýšlet. Teď si sedněte a napište všechno, co by zlepšilo vaš vzhled. Co s tím provedete. Kosmetika, kadeřník, strava, oblečení a doplňky, sport na figuru, koníčky, přátelé, kultura, případně psycholog...

První, co udělejte, tak si stoupněte před zrcadlo a slibte tý holce, co v něm uvidíte, že ji vylepšíte. Začněte úsměvem:). Ona Vám to vrátí.*placni*

lidus*
hodnocení

2x

Právo na nic takového nemáte. Musíte se snažit, začněte tím, že se budete líbit sama sobě, zvyšte si sebevědomí, jistě se najde někdo, kdo vás bude milovat.

hodnocení

2x
Oškliví lidé jsou ti zamračení, se skleslými koutky.
Usmívej se, úsměvů není nikdy dost.
Všichni máme rádi usměvavé pohoďáky...

culdabulda1*
hodnocení

1x

myslíte, že právo na lásku mají jenom hezcí lidé? *smich* - ostatně, jak víte, že jste ošklivá? Dojem, jakým na své okolí působíte, tkví z 50 % také na sebevědomém vystupování - pokud se budete chovat jako méněcenná chudinka, tak Vám nepomůže ani krása...

hodnocení

1x
Říká se že každé zboží má svého kupce
Takže neni třeba propadat beznaději neb přijde čas kdy se i ty dočkáš své velké lásky

vilik*
hodnocení

0x
No, subjektivně si oškliví lidé hledají partnera mnohem hůř, to je pravda. Na druhou stranu, každý vnímá krásu jinak, takže i pro někoho zoufalá tuctovka může být krasavice.
A nebudem si nic nalhávat, když se ty všelijaké missky a herečky umejou, tak jsou to překvapivě průměrné normální holky.
Takže rada: Naučte se být zajímavá nejen vzhledem, ale hlavně chováním a vlastnostmi. Hlavní je v tomto sebevědomí. Na druhou stranu, dobrá kadeřnice a kosmetička vyčaruje princeznu i z dinosaura. Takže se nebát některé triky odkoukat a použít.

hodnocení

0x

Není ošklivých žen, jsou jen ženy, které se neumí udělat krásnými. Jaga.

vilik*
Já myslel, že to řekla Ninon de Lenclos.
Ale Jára Cimrman taky se vším přišel jako druhý.

hodnocení

0x
Připadáš si ošklivá?
A jak tě vnímá okolí?
---
Dodatek - Domníváš se, že všichni kluci jsou krasavci? *vtip*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]