Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám takový dotaz. Moje kamarádka, i když si to nechce připustit, příjde jí to normální, může za den sníst cokoliv, i několik kilo jídla a vůbec nepřibere, neustále má hlad a já se o ní začínám bát, jestli nemá tasemnici, nebo cokoliv jiného, opravdu to neni normální, třeba dojí porci hranolků pro tři lidi a knourá, že má hlad...Je to normální
haha. Dobrý dotaz.
Hlad a tasemnice jsou myslím různé věci, které spolu nesouvisí. Na ale jestli máš podezření na tasemnici, potom kup celý chleba a kámošce z něj udělej pořádně počesnekované topinky. Užijí si obě, tvoje kámoška i tasemnice.
Ale v jejím případě jde spíš o to, že kila nepřibírá, protože zatím roste. Jak přestane růst, tak jí kila půjdou nahoru pěkně rychle a nezastavitelně.
to ne, měla by výrazně nafouknuté břicho a jinou spoustu potíží v takovém stavu, myslím spousty jídla = naprosto nestrávené jdou ven.
kloním se ke stresu. Kdysi jsem byla krev a mlíko, pak jsem hodně moc zhubnula, a následujících 20 let se snažila přibrat, mohla jsem jíst co jsem chtěla kolik jsem toho chtěla a nic. měla jsem doslova záchvaty vlčího hladu :D
Nebyl to stres nějak zřejmý, pro mně a pro pár blízkých co mě znali, ti mne brali jako akční pometlo ale ti co mi neznali, byli paf z mého rytmu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.