Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Věděli jste, že veverky vyhledávají slané?

Od: liska5 odpovědí: 7 změna:

To není recept.:-D

Věděli jste to, že veverky vyhledávají slané? O lesní zvěři i dobytku to vím, ale u veverek mne to nenapadlo. Nachytala jsem jednu, jak pečlivě olizuje schůdek ve výklenku, kde stojí kontajner s posypovou solí. Projela jsem dva metry od ní s kolečkama, a jí to bylo úplně jedno, hlavně, že si mlsala...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Původně jsem si říkala, kdo asi jí veverky a na soli *smich*
Jinak děkuji za sdělení, nevěděla jsem to.
Na každý pád, každý potřebujeme sůl.
A zrovinka tahle veverka měla asi absťák *smich*
liska5
hodnocení

To byl záměr.*smich* Taky mi nadpis změnili... Pak měli odstranit i tu první větu.

nekova

... ale také jí může stoupnout tlak... :-D

Liško, kdyby odstranili tu první větu v původním znění, tak by z toho vylezlo Na soli? *nevi* *smich*

liska5
hodnocení

Však můj původní nadpis byl "Veverka na soli" a byl vložen do v rubriky Zvířata.:-D

Proto ta moje první větička: To není recept.

idanova*
hodnocení

0x

Zdravím. Zajímavé, taky jsem to nevěděla. Asi jim začnu "podstrojovat" slané mlsky, taky na mně nejsou lakomé. Každý podzim mi? nanosí vlašské ořechy (my ořešák nemáme) mezi okapničku parapetu a ostění na okna skoro celého domu. Přes zimu tam ořechy nechám, ale nikdy během zimy žádný ořech nezmizí. Tak si na jaře řeknu, že to byl asi dárek pro nás ;). Ovšem loni nám na okna nanosily žaludy a kaštany. Že by málo vlašáků? Ida

liska5
hodnocení

Ido, já jsem před pár dny vytáhla z rohu dřevěného zvýšeného záhonu podivný plevel. Až když se mi přetrhl a vydobyla jsem ho dodatečně celý, tak mi to přišlo líto, protože to vyklíčil vlašský ořech, který tam musela veverka ukrýt už loni. Škoda, mohl pokračovat v květináči... a byl by s příběhem*nevi*

Takhle mám mnohaletý "zbonsajovatělý" kaštan, který jsem našla v kapse svojí dcerky. Nosila ho pro štěstí ke zkouškám. Jí už je dávno přes čtyřicet a stromek-kaštan vyplňuje velký květináč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]